Vi bruger cookies!

viborg-folkeblad.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.viborg-folkeblad.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


QUIZ: Hvor stor en The Sopranos-fan er du?

Skuespiller James Gandolfini nåede at modtage tre Emmy-priser for sin rolle som gangsterbossen Tony Sopranos fra New Jersey. Gandolfini døde som 51-årig af et hjertestop i 2013.

QUIZ: Hvor stor en The Sopranos-fan er du?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Test din viden om mafiabossen Tony og de andre karakterer i David Chases hitserie "The Sopranos" her.

Skuespilleren Frank Vincent, der er bedst kendt for sin rolle som gangsterbossen Phil Leotardo i tv-serien "The Sopranos", er onsdag død 78 år gammel.

Her kan du teste din viden om "The Sopranos", som magasinet Rolling Stone har kåret som den bedste tv-serie nogensinde:

1. Hvem er Jimmy Smash?

a: En af Juniors lejemordere.

b: En af Tonys gamle skolekammerater fra nabolaget.

c: Anthony Jr.'s kaldenavn på sit fodboldhold.

2. Hvem dræber Brandon Fallone?

a: Mickey Palimice.

b: Junior Soprano.

c: Tony Soprano.

3. Hvem fortæller Artie, hvad der i virkeligheden skete med restauranten Vesuvio?

a. Livia Soprano.

b. Meadow Soprano.

c. Christopher Moltisante.

4. Hvad hedder væddeløbshesten, som Tony og Ralphie er medejer af?

a: Pasta Fazool.

b. Jimmy Smash.

c: Pie-O-My.

5. Hvilken Sopranos-karakter bliver først dræbt?

a: Richie Aprile.

b: "Big Pussy" Bompensara.

c: Chucky Signore.

6. Hvorfor bliver Patsys tvillingebror dræbt?

a: Fordi han har sex med en af Meadows klassekammerater.

b: Fordi han fortæller familiehemmeligheder til Junior.

c: Fordi han er for åbenmundet, om at Livia har forsøgt at få Tony dræbt.

7. Hvad hedder Ralphies kæreste, som arbejder på stripklubben Bada Bing?

a: Theresa.

b: Tracey.

c: Gloria.

8: Hvilket dyr drømmer psykiater Jennifer Melfi, at Tony er?

a: En kamphund.

b: En tyr.

c: En kat.

9: Hvem sagde, "de føderale agenter er så langt oppe i min røv, at jeg kan smage Brylcreem"?

a: Corrado "Junior" Soprano.

b: Tony Soprano.

c: Arti Bucco.

10: Hvilken "The Sopranos"-stjerne spiller med i filmen "The Godfather: Part II"?

a: James Gandolfini.

b: Nancy Marchend.

c: Dominic Chianese.

Svar: 1:b, 2:a, 3:a, 4:c, 5:c, 6:c, 7:b, 8:a, 9:a, 10:c.

Kilde: AbsurdTrivia