Noter


Noter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nissan sætter pris på Leaf

Verdens mest solgte elbil gennem tiderne, Nissan Leaf, er klar i en ny udgave til marts, og nu er de danske priser klar.

Nissan Leaf koster fra 259.900 kr., og det er vel at mærke inklusive en ladeboks derhjemme og gratis strøm i to år. Bilen er allerede en populær vare i udlandet, da Nissan alene i de nordiske lande, især Norge, har mere end 6000 forhåndsbestillinger. Hjemme er der bestilt mere beskedne 150 stk. indtil videre, hvoraf hovedparten er private købere.

Ekstra meget salt på vejene

Selv om vinteren indtil videre har været mild og våd, betyder det ikke, at Vejdirektoratets saltbiler har holdt stille i garagen. Tværtimod. Netop når der er fugt i luften, og temperaturen ligger og vugger lige omkring frysepunktet, er det ekstra vigtigt at salte mod frysende våde vejbaner.

Og det har Vejdirektoratet da også gjort. Nye tal viser, at de indtil videre har brugt lidt mere salt, end normalt.

Flere vælger hybrider Man kan efterhånden ikke undgå at møde en hybridbil på sin køretur på de danske veje. Antallet af hybridbiler boomer på de danske veje, og bilerne, der både er udstyret med benzinmotor og elmotor, er populære som aldrig før. Således blev der i bilåret 2017 sat ny rekord med et salg på 8.208 hybridbiler i Danmark. Det er en stigning på knap 20 procent i forhold til året før.

Noter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce