BFH's midterforsvar kommer alvorligt på prøve

Bjerringbro FH får rigeligt at se til i forsvaret mod EH Aalborg. Arkivfoto: Annelene Petersen.

BFH's midterforsvar kommer alvorligt på prøve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bjerringbro FH's forsvar skal stå tidligt op, når EH Aalborgs stærke bagkæde komme på besøg torsdag aften.

1. division, kvinder: Bjerringbro FH spiller torsdag den sidste hjemmekamp i 2017, og det sker mod et af rækkens bedste hold, EH Aalborg.

- Det bliver rigtig svært for os. Blandt bagspillerne har Aalborg flere profiler, som har spillet i ligaen tidligere i karrieren, så de kommer med et kæmpe tryk i bagkæden. Derudover har de en stregspiller, som er god til at rykke i hullerne, siger Jesper Bangshøi.

Det er blandt andre de tidligere VHK'ere, Julie Aagaard og Siri Seglem, som huserer i EH Aalborgs bagkæde.

Hos Bjerringbro FH kan man glæde sig over, at Rikke Enevoldsen vender tilbage efter en længere periode uden for med knæproblemer og ondt i ryggen. Hun var i sidste sæson en vigtig brik i BFH's midterforsvar.

- Hun har fysikken til at matche Aalborgs bagspillere, men jeg ved ikke, hvor meget hun er i stand til at bidrage med allerede nu. Hun skal lige have gang i kroppen igen, siger Jesper Bangshøi.

Han fortæller, at EH Aalborg - i hvert fald hvis Kristina Bille (tidligere landsholdsspiller, red.) stadig er skadet - er noget tyndt besat på fløjene, og derfor handler det om at stå kompakt i midterforsvaret, og så må afslutningerne hellere komme på kanterne. 

Vil lune med point

BFH ligger i øjeblikket i det tunge midterfelt i 1. division med ni point efter 11 kampe, og det kunne være dejligt at få nogle ekstra point på bogen inden julepausen, fortæller Jesper Bangshøi. Men mod Aalborg er der ingen forventning om, at det sker.

- Der ligger ikke noget pres på os i forhold til, at vi bare skal vinde den her kamp. Jeg håber, at vi vil spille frit mod Aalborg, og at det hele flasker sig for os, siger BFH-træneren.

- I sidste spillerunde førte Aalborg kun 12-11 ved pausen mod Lyngby (bundhold, red.), men vandt så 18-6 i anden halvleg. Man har i denne sæson ofte set, at kampene har været tætte, men topholdene har så trukket fra efter pausen. Jeg håber, at vi kan drille Aalborg, og hvis det er tæt, når der mangler 10 minutter, så kan alt ske, siger Jesper Bangshøi.

BFH spillede i optakten til denne sæson en træningskamp mod netop EH Aalborg og tabte blot med et enkelt mål. Begge hold manglede dog nogle spillere i forhold til, hvordan holdkortene vil se ud torsdag aften.

Opgøret mellem Bjerringbro FH og EH Aalborg bliver spillet i Bjerringbro Idrætspark og begynder klokken 18.30. 

BFH's midterforsvar kommer alvorligt på prøve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce