Bjerringbro FH jagter tiltrængt sejr

Hjemmeholdet fra Bjerringbro skal lørdag have styr på sin defensiv for at lukke ned for de kontrastærke gæster fra Ringsted, vurderer træner Jesper Bangshøi. Arkivfoto: Morten Dueholm

Bjerringbro FH jagter tiltrængt sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bjerringbro FH har tabt sine fem seneste divisionskampe, og derfor vil en sejr i lørdagens opgør mod TMS Ringsted være af stor betydning.

1. division, damer: Lørdag eftermiddag får Bjerringbro FH-damerne besøg af TMS Ringsted, og det bliver efter alt at dømme en tæt kamp, hvor to point vil lune gevaldigt i forhold til BFH's målsætning om at overleve i 1. division.

Fem point adskiller de to hold i rækken, og Bjerringbro-træner Jesper Bangshøi vurderer, at det bliver en særdeles lige kamp lørdag eftermiddag i Bjerringbro Idrætspark.

- Det er et hold, der ligger tæt på os i tabellen, og det er også en kamp, der sandsynligvis bliver meget tæt, vurderer han.

Det var også tæt, da holdene mødtes i deres første indbyrdes opgør. Det var i september, og den kamp endte uafgjort 24-24, og med det resultat i erindringen håber Jesper Bangshøi på, at lørdagens opgør kan give en sejr.

- Jeg håber, det bliver en kamp, vi kan trække os sejrrigt ud af, og jeg tror på, at den godt kan give to point, siger han.

Tabt fem i træk

Netop en sejr vil være tiltrængt for Bjerringbro FH, som har tabt sine fem seneste kampe i 1. division og dermed ikke har vundet en divisionskamp siden begyndelsen af november. Det er dog ikke noget, der for alvor har bekymret holdet eller staben omkring det.

- Jeg tror ikke, at det betyder noget, for jeg tror ikke rigtig, der er nogen, der har tænkt over det, fordi vi har haft julepausen. Vi tænker bare, at vi har tabt en kamp her efter jul, og det er det, siger træneren.

I BFH's seneste kamp - nederlaget til Horsens HE sidste weekend - var det den defensive indsats, der haltede, og det er også den, Jesper Bangshøi vil have styr på til det kommende opgør.

Lørdagens modstander, TMS Ringsted, er kendt for at have en stærk kontrafase, så hvis først BFH får styr på forsvaret, fortsætter de gode angrebsmæssige takter fra den seneste kamp og får lukket ned for Ringsteds kontra, vil BFH have gode muligheder, vurderer træneren.

Kampen fløjtes i gang i Bjerringbro klokken 14.00.

Bjerringbro FH jagter tiltrængt sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce