Frustreret træner: Utroligt vi kun tabte med tre mål

På trods af en aktiv topscorer, Line Gyldenløve, som scorede otte mål, formåede Bjerringbro FH ikke at snuppe de to point på hjemmebanen mod TMS Ringsted. Arkivfoto: Morten Pedersen

Frustreret træner: Utroligt vi kun tabte med tre mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alt for mange tekniske fejl og et angreb der slet ikke fungerede. Det er i grove træk grundene til, at Bjerringbro FH-spillerne lørdag eftermiddag måtte se sig slået af et hold, som de ifølge deres træner skulle have vundet over.

1. division, damer: - Vi spillede simpelthen som en pose nødder.

Lørdag eftermiddags kamp mellem Bjerringbro FH og TMS Ringsted fik ikke helt det udfald, BFH-træner Jesper Bangshøi havde håbet på, og det vidner hans citat herover om.

Kampen endte 26-23 i de sjællandske gæsters favør, og med nederlaget ser damerne fra Bjerringbro efterhånden mere og mere isolerede ud blandt de fem nederste i landets næstbedste række.

- Spillet var bare ikke til, at vi kunne få point i dag, selvom vi spillede på hjemmebane imod et af de hold, jeg synes, vi skulle slå, siger Bjerringbro-træneren.

Opgøret begyndte ellers lige så tæt, som træneren forinden havde vurderet, at det ville. Holdene gik til halvleg med en smal 10-9-føring til gæsterne, og BFH-spillet flød ganske godt, men efter pausen begyndte det for alvor at gå den forkerte vej for Bjerringbro-damerne.

Inden for de første syv minutter af anden halvleg scorede hjemmeholdet kun et enkelt mål, mens gæsterne stak af og scorede på sine kontrachancer. Selvom BFH med otte minutter tilbage af kampen var oppe at snuse til gæsterne ved stillingen 19-20, stak Ringsted igen af og udnyttede værternes fejl.

23 tekniske fejl

BFH-træneren gav efter kampen i allerhøjest grad sit holds mange fejl skylden for, at sjællænderne kunne rejse hjem med de to point.

- Det var godt nok frustrerende at se på. Vi spillede rigtig dårligt i angrebsspillet, og jeg har aldrig set det her hold lave så mange tekniske fejl. Vi lavede 23 tekniske fejl, så det er faktisk lidt utroligt, vi kun tabte med tre mål, siger Jesper Bangshøi, der i løbet af de kommende dage vil forsøge at komme nærmere grunden til de mange fejl.

- Nu er der ikke andet for, end at vi skal have snakket om tingene og om, hvad der er skyld i, at vi laver så mange fejl. Den snak har vi allerede taget hul på, og den skal fortsætte i ugens løb, siger træneren.

Bjerringbro FH's næste chance for at rejse sig bliver lørdag den 20. januar, hvor de lokale damer besøger bundholdet Lyngby HK.

Bjerringbro FH - TMS Ringsted 23-26 (9-10)

Håndbold, 1. division, damer

Mål for BFH: Line Gyldenløve 8, Nanna Frausing 4, Emilie Bangshøi 3, Sofie Nielsen 3, Rikke Enevoldsen 2, Rikke Tornbjerg 2, Christina Haahr 1

Udvisninger: BFH 1, Ringsted 2

Frustreret træner: Utroligt vi kun tabte med tre mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce