VHK'erne om nederlag i Randers: Frustrerende

Rikke Poulsen var frustreret over, at VHK ikke kunne ride videre på bølgen fra Kuban-kampen Arkivfoto: Bo Amstrup - Ritzau/Scanpix 2018

VHK'erne om nederlag i Randers: Frustrerende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ann Grete Nørgaard og Rikke Poulsen mente efter kampen mod Randers, at det var frustrerende, at VHK løb ind i et nederlag.

Randers: Skuffelsen var til at tage og føle på, da de slagne VHK'ere efter nederlaget mod Randers HK kom ud fra omklædningsrummet for at varme ned og snakke med fans og pressen.

- Det var dybt frustrerende, lød det konsekvent fra Rikke Poulsen.

- Efter en dårlig start kom vi godt igen. Jeg følte, at vi kunne have lukket kampen i første halvleg, hvor der godt kunne have stået 10-15. Men vi tog nogle dårlige beslutninger, og i anden halvleg kæmpede vi med at finde rytmen, især i angrebet. I forsvaret tabte vi duellerne. Det var bare dybt frustrerende, sagde målvogteren.

Nederlaget kom efter en god kamp i Rusland, hvor VHK lagde sig i spidsen af holdets EHF-gruppe. Derfor var kampen i Randers ekstra skuffende for målvogteren.

- Når vi skiftevis falder ud på forskellige ting, så er det svært at fungere som hold, og så lykkes det bare ikke. Jeg havde håbet, at vi rent spillemæssigt kunne ride videre på fornemmelsen fra Rusland, fortalte Rikke Poulsen.

Er det så en trøst, at der er kort tid til næste kamp?

- Det er selvfølgelig rart, at der er kort tid til næste kamp, men det er stadig to forskellige turneringer. Vi har bare virkelig brug for de point her i ligaen, hvor vi ligger på vippen, sagde hun.

Fejl

Fra sin position på fløjen så Ann Grete Nørgaard de samme problemer, som målvogteren observerede under kampen.

- Vi lavede for mange fejl og brændte for mange chancer. Vi spillede os egentlig til nogle fine ting. Vi kom under pres, hvor vi forhastede tingene lidt, fordi de kom foran med to, analyserede Ann Grete Nørgaard.

- Det blev bare dumt. Og det er så udnødvendigt. Kollektivt var vi bare ikke skarpe nok.

Modsat sin holdkammerat i målet var Ann Grete Nørgaard noget mere positiv i forhold til at forbedre udtrykket på banen i næste kamp.

- Vi har ikke tid til at hænge med hovederne. Vi skal have kampen ud af kroppen. Det handler heldigvis om os selv - al respekt for Randers, men vi må kigge indad og samle os op til kampen på søndag, og det er på en eller anden måde den bedste medicin i sådan en situation her, sagde fløjen.

VHK'erne om nederlag i Randers: Frustrerende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce