Vestergaard: Overtallet sad ikke i skabet, vores kontraer var bedre

Kontrafasen fungerede bedre mod EH Aalborg, men overtalssituationerne var ikke på plads, mente Jakob Vestergaard efter onsdagens kamp. Arkivfoto: Morten Dueholm

Vestergaard: Overtallet sad ikke i skabet, vores kontraer var bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cheftræner Jakob Vestergaard så flere gode takter fra Viborg HK i onsdagens kamp mod EH Aalborg. Der skal dog stadig finpudses inden lørdagens returkamp mod Buxtehuder.

Aalborg: Med en fortjent og sikker sejr på 31-24 over EH Aalborg fik Viborg HK den bedste optakt til den vigtige kamp i EHF-Cuppen mod Buxtehuder på lørdag.

Lørdagens modstander kommer alt andet end lige til at være en større opgave end onsdagens, og VHK-træner, Jakob Vestergaard, kunne efter sejren i Aalborg begynde at kigge frem mod weekendens opgave, hvor der stadig skal arbejdes med dele af taktikken.

Særligt kontrafasen og overtalssituationerne har været på tale som fokuspunkter, og her stod træneren med blandede følelser.

- Kontrafasen var meget bedre mod Aalborg, til gengæld var overtalssituationerne værre. Vi var til gengæld gode i overtal i lørdags. Så overtallet sad ikke i skabet, men vores kontraer var bedre, omend vi skal have fokus på at få trænet det, sagde Jakob Vestergaard efter kampen mod EH Aalborg.

Et andet taktisk element, der blev prøvet af i onsdagens kamp, var fem-et-forsvaret, hvor især Ida-Marie Dahl fik lov til at ligge foran de fem andre spillere i defensiven. Det gav ifølge Jakob Vestergaard noget nyt til VHK-holdets defensive arsenal.

- Vi kom til at dække mere offensivt op, end vi nogensinde har gjort. Det var også meget fedt at prøve noget andet i form af at være mere aggressive i defensiven.

Backer banker på

Spillernes præstationer giver også VHK-træneren noget at tænke over - på både godt og ondt. For mens Line Haugsted bragede igennem i anden halvleg fra venstrebacken, havde Moa Högdahl en noget sværere dag i VHK-trøjen.

- Det giver noget helt nyt til vores spil at få Line Haugsted med mod Aalborg. Til gengæld faldt Moa Högdahl ikke helt så godt ind i spillet, som hun har gjort tidligere. Det er sådan nogle ting, vi skal kigge på. Hvordan sikrer vi os lige, at hun kommer med i spillet, sagde Jakob Vestergaard.

- For på lørdag bliver det noget lidt andet, når vi spiller nede i Tyskland.

Jakob Vestergaard pegede også på en-mod-en-situationerne, som et punkt, der gerne skal forbedres, inden kampen mod Buxtehuder i EHF-Cuppen.

Den kamp spilles lørdag i Tyskland klokken 16.00. Viborg HK vandt første kamp 27-24 i Viborg og har derfor et lille overtag i returkampen.

Vestergaard: Overtallet sad ikke i skabet, vores kontraer var bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce