Udlært elektriker - og ekspert i solceller

Jarle Totland. Foto: El:con

Udlært elektriker - og ekspert i solceller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg: Jarle Totland er pr. den 7. november udlært elektriker hos Elcon i Viborg. Men den nyudklækkede elektriker har faktisk arbejdet hos Elcon i længere tid, før han kom i voksenlære - og det hele startede med solceller.

- Jeg startede som arbejdsmand i Elcon for knap syv år siden, og jeg blev hurtigt koblet på blandt andet solcelleopgaver. Det var da også de mange spændende funktioner og opgaver, jeg fik som arbejdsmand, der tilskyndede mig til at gå hele vejen og få elektrikeruddannelsen, forklarer han i en pressemeddelelse.

Jarle Totland er firmaets ekspert på solceller, i og med at han er certificeret til arbejdet. Derfor er det ham, som tager ud, når firmaet bliver kaldt ud til de opgaver, som det varetager som servicepartner på solcelleområdet.

Elektrikeren med en veloverstået svendeprøve bag sig glæder sig over, at han endelig har papir på sin uddannelse:

- Jeg har altid været glad for at være her hos Elcon i Viborg, jeg trives her, og jeg har fået lov til at løse spændende opgaver. Men det er alligevel dejligt med et svendebrev i hånden, siger han.

Jarle er en voksen mand aldersmæssigt, så han har følt sig lidt anderledes, når de helt unge lærlinge mødes i lærlingeklubben i Viborg. Men det betyder ikke, at han holder sig tilbage på det sociale område. Blandt andet har han fået gang i en cykelklub i firmaet. Han har altid betragtet sin alder som en fordel.

- Jeg kendte jo både kunder, kollegaer og selve huset her i Viborg, før jeg kom i lære, så jeg har haft et godt afsæt til min tid som lærling, siger han i pressemeddelelsen.

Udlært elektriker - og ekspert i solceller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce