Rødding-borgerne vil bevare deres brugs

På generalforsamlingen var der stort flertal for at forsøge at hæve omsætningen i Lokalbrugsen i Rødding. Arkivfoto.
Foto: Preben Madsen

Rødding-borgerne vil bevare deres brugs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På generalforsamlingen i aftes var der stor opbakning til, at Brugsen i Rødding skal køre videre.

Lokalbrugsen i Rødding skal køre videre, og Rødding-borgerne skal til at handle noget mere i deres eneste dagligvare-forretning for at redde den.

Det var der stor opbakning til på brugsforeningens generalforsamling i aftes. Her deltog knap 100 mennesker, og der var overvældende stort flertal for, at forretningen ikke skal lukkes.

Det havde bestyrelsen ellers stillet forslag om på baggrund af 2013-regnskabet, som viste et - med formand Marie Nielsens ord - alt for stort underskud på 235.000 kroner.

»Der kom rigtig mange forslag til, hvad man kan begynde at arbejde med, så vi kører videre og forsøger at få vendt skuden. Årets første kvartal og april har også vist bedre omsætning, og vi holder budgetterne. Vi kan se en lille forbedring, og hvis den fortsætter og bliver endnu bedre, tror vi på, at det kan lade sig gøre,« siger Marie Nielsen, der er formand for bestyrelsen.

»Vi fik også valgt to unge driftige mænd ind i bestyrelsen, som vi tror, kan bidrage med noget. Vi tror på det, og vi tror på, at vi får udviklingen vendt. Vi vil gøre alt for at få det vendt, så vi kan få vores gamle brugs igen,« tilføjer hun.

Mange forslag

De to nye bestyrelsesmedlemmer er Tomas Sørensen og Flemming Daugaard. Siden sidste generalforsamling var et bestyrelsesmedlem, Grethe Sørensen, flyttet fra byen og var blevet afløst af suppleanten Majbritt Møller. Hun blev ikke valgt ind, mens Eva Lauritsen, der hidtil har siddet i bestyrelsen, blev suppleant.

På generalforsamlingen var der rigtig mange forslag til, hvad man kan gøre for at øge omsætningen. Der er hovedsageligt tale om mindre initiativer på en lang række områder, og bestyrelsen skal nu tage stilling til, hvad man vil arbejde videre med.

Rødding-borgerne vil bevare deres brugs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce