Talentchef: Kemien var bare rigtig god

Team Viborgs sportschef Claus Damsgaard (t.v.) er godt tilfreds med, at det er lykkedes at tilknytte Jesper Jørgensen.

Talentchef: Kemien var bare rigtig god

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg: Team Viborgs talentchef Claus Damsgaard stod pludselig med lidt af en opgave, da U18-holdets cheftræner Allan Drost stoppede i klubben for at skifte til Varde.

Det betød, at han midt i sæsonen skulle finde en ny cheftræner til klubbens stærke U18-hold.

Han havde dog allerede kendskab til Jesper Jørgensen fra tidligere samtaler og derfor var det helt naturligt, at den dialog blev genoptaget, da Jesper Jørgensen fortsat ledte efter en ny udfordring.

- Kemien passede bare rigtig godt, da vi havde talt sammen. Og alting så positivt ud, da vi også gav tid til at se hinanden nærmere an, siger Claus Damsgaard, der er rigtig godt tilfreds med, at det er lykkedes at lande en aftale med Jesper Jørgensen.

Talentchefen er ikke så bekymret over, at der er tale om en træner med meget begrænset erfaring som pigetræner.

- Engang imellem skal man jo ikke være bange for at prøve en udefra, der ikke har prøvet pigefodbold før. Noget af det, som vi har noteret os omkring Jesper, er, at han udstråler en enorm ro. Han stresser ikke over det. Og så er vi flere andre i klubben, der også kan hjælpe ham i gang, siger Claus Damsgaard, der blandt andet peger på, at andre af klubbens ungdomstrænere har masser af insiderviden, som Jesper Jørgensen kan trække på.

Talentchef: Kemien var bare rigtig god

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce