Annoncørbetalt indhold

Det skønneste møbel til de bedste stunder

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Findes der noget bedre, end at komme hjem efter en dag på arbejdet, og bare læne sig tilbage med en god kop kaffe, og en skøn serie spillende på fjernsynet? Det er helt sikkert et af de bedste øjeblikke på dagen, når man kan nyde aftenen og slappe af med dejligt selskab og hyggeligt samvær. Du kan gøre øjeblikket helt perfekt med dit nye yndlings møbel. Det bliver med garanti den skøn loungestol, der kan skabe den helt rette plads og komfort til dig. Du kan gøre møblet ekstra tillokkende og hyggeligt med nogle behagelige og bløde puder også.


Annonce

Kært barn har mange navne 

Måske har du ikke før hørt om en loungestol, men du har helt sikkert hørt ordet lænestol. En loungestol er blot et andet ord for en lænestol. Du kan få den skønne stol i mange skønne varianter og nuancer, som helt sikkert vil passe til både din smag og dit hjem. Find blot den, du bedst kan lide, og nyd de gode aftener i det skønneste møbel, der giver dig en følelse af komfort og velbehag. Du kan både nyde selskab med familie og nære, eller for dig selv, med en god bog, og hvad der nu måtte være på fjernsynet. Én ting er helt sikker - du får mange skønne stunder med den helt rette loungestol. Der er heller ingen der siger, at du er den eneste, der skal have gavn af det skønne møbel. Vil din partner også gerne have en skøn siddeplads, kan I få en til hver, så ingen skal undvære.


En loungestol med mange elskede egenskaber

Vi har udvalgt en skøn en af slagsen, så du kan læse nærmere om én af de elskede modeller. Victor drejestolen er en loungestol med høj ryg, så du kan læne dig helt tilbage og slappe af. Stolen har armlæn, så du kan få den helt optimale komfort, uanset om du holder et magasin, en kop eller blot hviler armene. Ydermere har stolen en drejefunktion, der gør, at du hurtigt og nemt kan følge med, og rette opmærksomheden mod det der er vigtigt. Du kan altså have fokus på både sofabordet, hvis der skal spilles brætspil eller over mod det vedkommende, der måtte sidde i sofaen, når I har en samtale. Stolen fås i et væld af farver som eksempelvis beige, sort, grøn, blå og flere, så du kan vælge dén, der passer helt perfekt ind i dit hjem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.