Annoncørbetalt indhold

Få råd til din drømmehave med et lån

Scenic View of a beautiful garden in sunshine with a green lawn and colorful flower bed with foliage and retro style white garden furniture in the shadow - a round table and chairs. (Scenic View of a beautiful garden in sunshine with a green lawn and

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Uanset om du bor til leje eller i egen bolig, kan du godt have en tilbagevendende drøm – drømmen om den helt rigtige have. Der er ikke noget at sige til, hvis du går og sukker efter den helt rigtige have. For vi tilbringer rigtig mange timer i vores haver. Vel at mærke timer af den dyrebare slags. Det er nemlig i fritiden, de fleste af os har mulighed for at bruge tid i haven.


Annonce

Havetid er hyggetid

Haven er et oplagt sted at tilbringe din fritid. Den er din lille oase. Al hverdagens stress og jag kan parkeres på den anden side af havelågen. For i haven er der dømt hyggetid og afslapning. En have skal helst ikke udvikle sig til en sur pligt. Den skal gerne være et sted, du nyder at være. Derfor er det også vigtigt, hvordan du indretter din have. Indretningen bliver nemlig gerne et pejlemærke for, hvordan haven bliver brugt.


Din personlige drømmehave

Der kan være rigtig mange bud på, hvad den ideelle have skal indeholde, og hvordan den skal se ud. Der er nok lige så mange forskellige svar, som der er mennesker at spørge. For det er meget individuelt, hvilke rammer en have skal tilbyde. Man kan sige, at din have gerne skal afspejle, hvem du er.

Er du fx typen, der har rigtig mange venner, og elsker at tilbringe tid sammen med dem? Det er noget, du med fordel kan indtænke i dine planer for din have. Så kan det være, at din drømmehave er en have, hvor der er plads til store sammenkomster og improviserede fester. Det opnår du nemmere ved at have en åben have end en overfyldt pyntehave. I så fald kan et bud være, at du skal lade tankerne gå i retning af en åben græsplæne som det dominerende element. Alternativt kan du overveje en flot terrasse af sten eller træ. På den måde kan du hurtigt lave plads til borde, stole og evt. en pavillon, når venner eller familie kommer forbi.

Hvis du derimod er typen, der slapper af og lader batterierne op ved at gå og nusse om blomster og bede, så bør dette i stedet indgå i dine havedrømme. Så kan det være mere oplagt med en flot prydhave med mange forskellige typer blomster og stauder. På den måde kan du opleve sæsonernes skiften samtidig med, at du kan glæde dig over, at dit arbejde med at beskære og plante om bærer frugt.


Inspiration til din have

Der findes rigtig mange plantecentre og større byggemarkeder, hvor du i ro og mag kan gå en tur i udstillingsområdet. På den måde kan du se det flotte udvalg og måske endda få inspiration og ideer, som du ikke selv var kommet i tanke om.

Det kan være, at du bliver inspireret af en flot havedam, som kan sørge for den beroligende lyd af rindende vand i haven. Måske bliver du endda inspireret til at få en dam, der er så stor, at du kan have guldfisk svømmende rundt i din have.

Du bliver måske også inspireret til, at din have skal have flere funktioner. Måske vil du have en rigtig nyttehave. Målet med haven kan være, at du vil forsyne familien med frugt og grønt. Så kan du vælge at anlægge højbede eller opføre et drivhus til formålet.

Men da havetid er hyggetid, kan det også være, at du bliver inspireret i anden retning. Et oplagt hyggested er en pavillon i haven. Den kan også være med til at forlænge følelsen af sommer.


Drømmehaven kan blive en realitet

Der behøver ikke være særlig langt fra drøm til handling. Heller ikke når det drejer sig om at få drømmen om den ideelle have ført ud i livet. For godt nok kan det koste både tid og penge, men det sidste er der heldigvis råd for. Du kan nemlig med fordel få finansieret drømmen om den helt rigtige have ved at optage forbrugslån. Der findes mange af dem på markedet, som Forbrukslån.no - billig forbrukslån. På den måde behøver du ikke at udskyde drømmen om den perfekte have til det tidspunkt, hvor du selv har fået skrabet pengene sammen. Ved at finansiere anlæggelsen af din drømmehave med et lån kan du i stedet gå i gang med det samme.

Låneksempel: Eff. Rente 10,06 %. 100 000 kr o/5 år. Kostnad 26 375 kr. Totalt 126 375 kr

Hvis du går rundt og tror, at det koster en formue i renter og gebyrer at låne penge, kan du godt ånde lettet op. For det kan lade sig gøre at låne pengene med et forbrugslån på meget fordelagtige vilkår. Der findes nemlig mange steder, hvor det er muligt at optage et forbrugslån uden at betale overpris i form af renter og gebyrer. Når man så også tager højde for, at du får et skattefradrag for dine renteudgifter, ser regnestykket slet ikke så dumt ud. Læs mere om fradrag for renteudgifter hos Skat.dk.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.