Annoncørbetalt indhold

Skal du flytte? Her er et par gode råd

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er mange ting, du skal huske på, når du skal flytte – særligt hvis det er første gang, du flytter hjemmefra. Derfor handler det om at forberede dig bedst muligt, så du ikke oplever flytningen som værende uoverskuelig og stressende. I denne guide får du et par gode råd med på vejen, som forhåbentlig kan gøre din flytning nemmere.


Annonce

Få tjekket dine forsikringer

Når du flytter, er det en god idé at tjekke op dine forsikringer. Det kan nemlig være nødvendigt at foretage ændringer, hvis du flytter til en ny by eller en anden type bolig. Det gælder ikke kun indboforsikringen, for faktisk kan der også ske ændringer på din bilforsikring, hvis du har sådan en – også selvom du bare flytter til en ny by.


Vil du være helt sikker på, at du er dækket optimalt af dine forsikringer, bør du tage kontakt til dit forsikringsfirma og få tjekket op på dine forsikringer.


Hvordan skal dine ting flyttes?

Du kan flytte dine ejendele på mange måder. Der er nogle, der klarer flytningen på egen hånd, og andre betaler flyttemænd for at klare arbejdet. Står du selv for flytningen, og vil du gerne kunne opbevare dine ejendele sikkert og nemt, imens du venter på at kunne flytte ind i din bolig? Så køb eller lej en 20 fods container hos BOXIT. Passer en 20 fods container ikke i størrelsen, har BOXIT også en 10 fods container eller en 40 fods container.


Er du i tvivl om, hvorvidt container leje er noget for dig? Så kan BOXIT rådgive dig, så du finder en passende løsning, hvad end det er køb container eller containerudlejning.


Planlæg flytningen i god tid

Ved du, at du skal flytte inden for den nærmeste fremtid? Så er det bare om at komme i gang med planlægningen, så du ikke står med det hele til sidst. Det kan tage tid at planlægge en flytning, fordi der er rigtig mange praktiske ting, du skal have styr på såsom nedpakning af ejendele, transport af ejendele med mere.


Er der ændringer i din økonomi, når du flytter?

Hver gang der sker større ændringer i dit liv, der kan have indflydelse på din økonomi, bør du tjekke din forskudsopgørelse hos SKAT. Det kan eksempelvis være, at du skal rette din forskudsopgørelse grundet huslån, skilsmisse, kørselsfradrag eller noget helt andet. Ved at holde forskudsopgørelsen opdateret, kan du undgå at få et skattesmæk, når din årsopgørelse udkommer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.