Annonce
Rundt om Viborg

Å-markedet hænger i en tynd tråd - men håbet er der stadig

Senest var der Karup Å-marked i 2019 - arrangørerne håber stadig på, at det lader sig gøre at gennemføre her i 2021. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Hessellund: Selv om der er længe til den sidste weekend i juni, er det tvivlsomt, om der bliver Karup Å-marked i år.

Det erkender Jørgen Tang Hansen, ejer af Hessellund Sø-camping og medarrangør af å.-markedet med tilhørende musikfestival.

- Men vi har ikke aflyst endnu. Vi giver det en chance, og det er artisterne, vi har aftaler med, indforstået med, siger han.

Bliver musikfestivalen lørdag den 26. juni til noget, vil Lars Lilholt og hans orkester igen-igen være hovednavnet, lige som der sikkert også vil være andre gengangere blandt de optrædende. Blandt andre Den røde Tråd, som mest spiller Shu-bi-Dua-kopimusik.

Begivenheden afvikles som et samarbejde mellem campingpladsen og Lions Club Karup, der får et eventuelt overskud, som anvendes til almene og sociale formål, herunder julehjælp til lokale, udsatte familier.

Lykkes det at gennemføre vil det være 27. gang, der er levende musik til Karup Å-marked, som hvert år trækker mange år tusinde til, heraf omkring 5000 til en-dags-festivalen.

Sidste år måtte Karup Å-marked som så meget andet aflyses. Jørgen Tang Hansen regner med, at beslutningen om, hvorvidt det bliver til noget i år, kan trækkes til hen omkring påske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce