Annonce
Viborg

Åben invitation til gadeidræt ved Ellekonebakken

Der er mulighed for at dyrke gadeidræt på Ellekonebakken tirsdag den 18. juni. Pr-foto
Alle børn og unge, der er interesseret i forskellige former for gadeidræt, kan gratis deltage i stor "gadefest" på tirsdag.

Viborg: Børn og unge i Viborg, der brænder for gadeidræt, kan se frem til en fest under åben himmel, når der er Street Game ved Ellekonebakken.

Arrangementet, der holdes tirsdag den 18. juni, byder på turneringer i streetbasket og gadefodbold blandet med street art, skate og hiphop-DJ's.

Det er Game Viborg, der står for den årlige fejring af gadeidrætten. Street Game rummer også mulighed for at kvalificere sig til det officielle DM i streetbasket i København.

I midten af projektet står unge, lokale frivillige playmakere, der driver ugentlige træninger for børn og unge i deres eget lokalområde. - Game's lokale frivillige tager virkelig meget ansvar og vokser med det. Det kan vi tydeligt se, når de afvikler et event som Street Game. Det er bare en af mange måder, de skaber forandringer for Viborgs børn. For det er en dag, børnene ser utrolig meget frem til. Det betyder så meget at være en del af et fællesskab, der også mødes om større ting som for eksempel turneringer som Street Game. Her er det både frivillige og børn, der sammen viser, hvor fedt det kan være der, hvor de bor, samtidig med at de inviterer nye mennesker ind i det lokale fællesskab, siger fortæller Nikoline Olsen, der er leder af playmakerprogrammet i en pressemeddelelse.

En af de lokale playmakere i Game-zone Ellekonebakken er netop blevet kåret som årets playmaker blandt andet på grund af sin særlige kontakt til børnene. Street Game er gratis, og alle er velkomne til at kigge forbi og deltage. Det hele foregår den 18. juni på asfaltbanen ved Den gule pavillon i Ellekonebakken fra klokken 15 til 19.

Game-zone Ellekonebakken har ugentlige træninger i streetbasket og gadefodbold: Streetbasket: Hver onsdag klokken 17 til 18 på asfaltbanen ved Den gule pavillon. Gadefodbold: Hver tirsdag klokken 17 til 18 og hver fredag klokken 17.30-18.30 på asfaltbanen ved Den gule pavillon

Alle børn og unge i alderen 8 til 16 år er velkomne til at dukke op til træningerne. Det er gratis, og alle kan være med, også selvom man ikke har prøvet det før.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce