Annonce
Sport

Åbent hus i cricketklubben Olympia

Cricket i Viborg har brug for et løft - derfor holdes der på søndag åbent hus. Arkivfoto: Preben Madsen

Viborg: Dansk Cricket Forbund har sammen med den lokale klub Olympia påbegyndt et projekt, der skal få ungdomscricket tilbage til Viborg. Og med støtte fra DIF og DGI´s foreningspulje sætter Olympia nu gang i projektet. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Cricketklubbens ungdomsafdeling har i flere år nærmest været ikke eksisterende, og derfor har klubben i samarbejde med forbundet ansat projektleder Ronja Nielsen, som sammen med klubbens trænere og ledere skal forsøge at få Viborgs børn og unges øjne op for cricketsporten.

- Det var meningen, at projektet skulle være startet op i efteråret, men også det satte corona en stopper for. Nu er målet at kunne stille et hold til nogle af de stævner, der er rundt om i landet umiddelbart efter sommerferien og få tilmeldt et hold til den kommende vinters indendørsturnering, siger klubbens formand Mano Sundralingam

Annonce

I et forsøg på at synliggøre klubben og lade interesserede få lejlighed til at stifte nærmere bekendtskab med spillet, holder Olympia et åbent hus-arrangement på Paradepladsen søndag den 9. maj fra klokken 13 til 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stor fed camembert af lyd i Tinghallen

Sport

Får fuld værdi for pengene - endnu en hovedsponsor forlænger aftalen med Viborg HK

Annonce