Annonce
Viborg

Åbner fredag: Lokal designer slår dørene op til ny butik i Jernbanegade

Janni Baun Broe åbner på fredag dørene til sin nye butik Bebélux, der fører stilsikkert udstyr til den moderne børnefamilie. Foto: Jacob Kaas.

Designer og iværksætter Jannie Baun Broe fører sit brand, BebéLux, ind i det lokale butiksliv med den nye butik, der åbner fredag.

Annonce

Viborg: Det startede egentlig i sin tid med en shoppetur efter en ammepude for i dag 37-årige Jannie Baun Broe fra Viborg.

For at få den funktionelle pude skulle man som kommende forælder give køb på æstetikken. Til drengene var den grøn og blå med biler på. Pigernes var farvet rød med ugler på.

- Jeg havde lige fået en ny flot sofa, som jeg var rigtig glad for. Og så skulle den grimme pude ligge i den? Jeg tænkte, at det måtte man kunne gøre bedre, siger Jannie Baun Broe, der i knap to år har designet og drevet brandet Bebélux.

Et brand, der i alle produkterne tager udgangspunkt i stilsikre valg. Æstetik, nærhed, kvalitet og dansk design er nogle af nøgleordene bag Bebélux.

- Jeg synes, det er vigtigt at skabe et roligt og trygt miljø omkring babyen, og det vil Bebélux gerne hjælpe dig med at integrere stilsikkert i din øvrige boligindretning, forklarer Jannie Baun Broe, der selv sprang ud i at designe produkterne og sælge dem via sin egen webshop.

Det lokale brand omfatter blandt meget andet både ammepuder, stofbleer, pusletasker, sengetøj, puder og svøb. Og ikke alene er der klare retningslinjer for udtrykket. Det gælder i høj grad også produktionen.

- Vi anvender kun materialer fra producenter, der kan stå inde for hele bearbejdningsprocessen, og vi sætter økologi og bæredygtighed i højsædet. Alle vores produkter færdigproduceres i Danmark, og vores tekstilvarer håndlaves på lokale systuer. Du får derfor et produkt, der er lavet med både kærlighed og omtanke, siger Jannie Baun Broe, der ser frem til at kunne præsentere sin nye butik, der har til huse i lokalerne, som tidligere husede Cafe Reborn i Jernbanegade.

Her har også en række andre brands, der henvender sig til børn og børnefamilier, fået plads på hylderne.

- Jeg glæder mig til at byde alle varmt velkommen i de nyistandsatte butikslokaler, hvor omdrejningspunktet er at formidle og skabe et unikt univers for den moderne børnefamilie, siger Jannie Baun Broe.

Bebélux holder åbningsreception denne fredag fra klokken 13 til 16. Fremover kommer butikken til at have åbent fra 11-15 i hverdagene, samt fra 10-14 om lørdagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

To unge narkosælgere varetægtsfængslet: Blev anholdt med både kokain og hash på lommen

Viborg For abonnenter

Stor og ambitiøs plan for Ellekonebakken ligger klar: Nye broer, nye bygninger og en ny vej skal kæde området sammen med byen

Annonce