Annonce
Viborg

Årets Snapstinger: - Det er helt vildt

Der er stolthed over prisen hos amerikanerbilklubben. Arkivfoto

Viborg: Det var en stolt formand for Alley Cats Car Club, Allan Jensen, der lørdag fik overrakt de synlige beviser på titlen som Årets Snapstinger 2018, et diplom og en flaske reformationsrom på scenen på Nytorv.

Formanden var flankeret af lige så stolte bestyrelsesmedlemmer fra klubben, og de kunne notere sig, at amerikanerbilklubben på mange måder blev historisk med hæderen. Syv ud af ti stemmer i afstemningen faldt på de lokale bilentusiaster.

- Det er helt vildt, at vi står her og modtager denne flotte kulturpris. Som den første forening nogensinde. Og som den første amerikanerbilklub i Danmark nogensinde, der vinder en folkelig kulturpris.

- Vi er overrasket over den store opbakning og takker alle, der har stemt på os. Alle dem, der utrætteligt stiller op for at se vores cruise hvert år i al slags vejr. Havde det ikke været for opbakningen, de mange positive tilråb, jublen og de store glade smil, så var vi ikke blevet ved med at køre cruise 29 år i træk, siger Allan Jensen.

Han takkede også byens borgere for støtten, når klubben hvert andet år holder stortræf i vestbyen - næste gang i 2019.

- Det, at I kommer og kigger på alle de fine biler og køber lidt mad og drikke, har hjulpet os på vej til at købe vores eget klubhus, som vi indvier til oktober.

Diplomet får en æresplads i det nye klubhus. Og Allan Jensen og bestyrelsen skal nu til at finde ud af, hvordan man deler én flaske god rom mellem 123 medlemmer.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Betjente var sikre i deres sag, da de nåede frem: Anholdt 71-årig havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce