Annonce
Rundt om Viborg

Årsag til brand i halmlager forbliver uvis

Det kan ikke påvises, at branden i halmlageret ved Hersom var påsat, konkluderer politiet. Arkivfoto: Midtjysk Brand & Redning
Politiet må opgive at finde årsagen til, at der udbrød brand i et halmlager ved Hersom op til jul.
Annonce

Hersom: Det forbliver uvist, hvad der var årsagen til, at der udbrød brand i et halmlager ved Hersom ved Møldrup den 22. december sidste år.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser til Tv Midt/Vest, at man har mistanke om, at branden er påsat, men at det ikke kan påvises efter, der er foretaget tekniske undersøgelser på stedet. Her har man senest undersøgt, om der var spor af brandbare væsker, hvilket ville være tegn på, at branden var påsat, men det har ikke været muligt at konstatere.

- Vi har en mistanke om, at branden er påsat, og vi kan udelukke, at branden er opstået på grund af elektriske installationer, men nærmere kommer vi det ikke, siger politikommissær ved lokalpolitiet i Viborg, Henrik Kragh Thomassen, til Tv Midt/Vest.

Man har også i samarbejde med Nordjyllands Politi undersøgt, om der var en sammenhæng mellem branden ved Hersom og to øvrige brande i halmlagre i henholdsvis Farsø samme nat og i Gedsted natten til den 26. december. Men det har ikke været muligt at påvise en eventuel sammenhæng, siger vagtchef Henrik Beck fra Nordjyllands Politi til tv-stationen, der ligeledes konkluderer, at Lokalpolitiet i Viborg ikke arbejder videre med branden ved Hersom.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce