Annonce
Viborg

Årspris-vindere var vildt overraskede

Henrik Eriksen og Brian Stærk Sørensen ejer sammen Adibus, der løb med årsprisen ved det store awardshow. Foto: Morten Pedersen

Adibus-ejerne havde ikke en gang forberedt en takketale.

Viborg: - Det havde vi simpelthen ikke regnet med, det havde vi bare ikke.

Ejerne af Adibus, Henrik Eriksen og Brian Stærk Sørensen, var selvfølgelig glade, men også vildt overraskede over, at de torsdag aften fik overrakt Erhvervsrådets Årspris (hovedprisen) ved årets awardshow.

- Vi troede ærligt talt ikke, vi havde en chance som et relativt nyt firma i konkurrence med så gamle og velrenommerede firmaer, som vi var oppe imod, lød det fra Brian Stærk Sørensen.

- Nej, vi havde ikke en gang forberedt en takketale, og vi skulle måske også have taget lidt finere tøj på, replicerede Henrik Eriksen, da folkebladet talte med de to efter arrangementet.

Annonce

Det skal fejres

De var begge meget glade og beærede over prisen og var i fuld gang med at tale om, hvordan den skal fejres.

- Vi har julefrokost næste fredag, og den skal da være ekstra festlig, men vi vil ikke "nøjes" med at fejre den på den måde. Der skal mere til, sagde Henrik Hansen.

- Det skal der, og det er vores personale, vi skal fejre. Det er først og fremmest dem, vi skal fejre prisen med. Det er et skulderklap til os allesammen, og jeg håber da, at den opmærksomhed, som prisen giver lokalt, kan hjælpe os med at tiltrække dygtige folk også i fremtiden, sagde Brian Stærk Sørensen, inden han sammen med makkeren gik væk i mørket udenfor hallen.

Begge med meget brede smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Erfaren sælger tilknyttes Viborg HK

Annonce