Annonce
Mad og drikke

Æggemuffins med tomatsalat

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce

Her i august, mens ferien for de flestes vedkommende ebber ud, skal vi lave lækker morgenmad med æg.

Selv har jeg holdt ferie i ugerne 29 og 30. I den første uge havde vi traditionen tro mange gæster i vort hus i Sverige. Og Thomas, min mands fætter, havde de smukkeste æg med. De har inspireret mig til denne måneds køkkenskole, som jeg kalder æg til morgenmad.

Æggemuffins:

8 æg

Salt og peber

25 g smør

1 stor håndfuld krydderurter

50 g bacon

Tomatsalat:

4 store tomater

1 frisk mozzarella (i pose)

1 håndfuld basilikum

1 spsk. olivenolie

Pisk æg sammen og tilsæt salt og peber.

Smør en kokotte med smør.

Finhak krydderurterne.

Skær bacon i tynde skiver.

Hæld æggemassen i kokotten, fordel krydderurterne og til sidst baconstykkerne.

Bag i ovnen ved 210 grader i 15 minutter.

Skær tomater og mozzarella i skiver og taglæg med basilikumblade. Dryp med olie, salt og peber.

Server æggemuffins og tomatsalat sammen med en lækker spegepølse og dertil en god kop kaffe samt juice.

Foto: Skovdalnordic.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

Bjerringbro

Læge smittet med coronavirus - lægehus kører på nødberedskab

Annonce