Annonce
Rundt om Viborg

Ældre Sagen i Tjele får flere medlemmer

Årsmødet blev flyttet til Vammen Forsamlingshus på grund af den store tilslutning. Arkivfoto: Lone Jensen

Tjele: Flere og flere borgere fra Tjele-området bliver medlemmer af Ældre Sagen. På Tjele-lokalafdelingens årsmøde i Vammen Forsamlingshus, der blev holdt inden corona-restriktionerne begyndte, kunne man gøre status over, at medlemstallet i 2019 er steget med cirka 100 personer, så Ældre Sagen nu har ikke færre end 1350 medlemmer. Det skriver ugeavisen Landsbyerne.

Årsmødet tiltrak da også 120 af medlemmerne og blev på grund af den store tilslutning flyttet fra kroen til forsamlingshuset.

Formand Erling Lanng Eriksen og formanden for aktivitetsudvalget Kjeld Gregersen fortalte blandt andet om årets mange aktiviteter og aktiviteterne i det kommende år.

Der blev skiftet ud på en enkelt post i bestyrelsen. Ivan Kjærgaard ønskede ikke at fortsætte efter at have siddet i bestyrelsen i otte år. Nyvalgt blev Carsten Fisker, mens der var genvalg til Erling L. Eriksen og Villy L. Sahl. Villy Nielsen og Kaj Ejsing-Duun blev valgt som suppleanter. Bestyrelsen har siden konstitueret sig med Erling Lanng Eriksen som formand, Lis Jensen som næstformand og Villy Lauridsen Sahl som kasserer.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Dyrebakken ikke klar til at åbne

Læserbrev

To politiske veje for Danmark

Annonce