Annonce
Rund om Viborg

Ældreklub er klar til efteråret

Mønsted Ældreklub tager onsdag middag hul på efterårssæsonen. Arkivfoto: Morten Pedersen

Mønsted: Mønsted Ældreklub er klar til efterårets sæson, og den indledes onsdag den 11. september med samspisning i det faste mødested, som er Loungen i Østfjendshallen. Derefter står den på blandt andet foredrag og underholdning hen over efteråret.

Den 25. september kommer Karsten Hansen fra Støvring og fortæller om "Originaler i mit liv", som foredraget hedder, og 9. oktober kommer duoen Toner af Guld fra Bjerring ved Bjerringbro og spiller sange og fortæller historier baseret på tv-serien Matador. Duoen består af ægteparret Helle og Dynes Skovkjær.

Onsdag den 23. oktober skal det handle om Halfdan Rasmussen og Piet Hein med flere, når Niels Otto Degn fra Mors kommer og holder foredrag. Den 6. november står den på lotterispil og amerikansk lotteri med sponsorerede gevinster, og den 20. i samme måned kommer Jens Frydendal med fortællinger og sange om forfatteren Jeppe Aakjær.

Efterårssæsonen sluttes af den 4. december med juleafslutning. Det vil sige gudstjeneste i kirken og derefter gløgg og æbleskiver i Loungen. Der er - undtagen til det første møde - fast mødetidspunkt klokken 14.00.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce