Annonce
Rund om Viborg

Ældrerådet vil i dialog med borgerne i Stoholm

Ældrerådet og formand Kaj Flemming Pedersen holder dialogmøde med borgerne i Stoholm onsdag. Arkivfoto: Lars Rasborg

Stoholm: Ældrerådet i Viborg Kommune inviterer alle interesserede til dialogmøde om ældrepolitikken i Stoholm-området på onsdag den 12. juni fra klokken 10.00-12.00. Mødet holdes i Stoholm Kirkecenter.

- Som råd er vi nysgerrige på, hvad der optager borgerne i forskellige dele af kommunen. Derfor inviterer vi til et åbent dialogmøde, hvor vi snakker ældrepolitik set i det lokale perspektiv, siger Kaj Flemming Pedersen, der er formand for Ældrerådet i Viborg Kommune.

Mødet er det andet ud af en møderække, hvor Ældrerådet inviterer til dialog i forskellige lokalområder. På det første møde i Karup i marts var der et stort fremmøde, og det gav mange gode drøftelser om blandt andet aktivitetsmuligheder for de raske selvhjulpne seniorer, ønsket om færrest mulige medarbejdere omkring den enkelte borger samt salget af ældreboliger.

Det næste møde finder sted den 6. november i Møldrup. Mødet begynder med velkomst og præsentation af mødedeltagerne. Herefter har foreningerne højst fem minutter hver til at fremlægge, hvad der optaget dem mest, og derefter er der fælles drøftelse, og det hele slutter af med opsamling på snakken.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Chancen kan komme - før man venter den: Emil Scheel nåede knap at varme op, før han skulle på banen

Annonce