Annonce
Rundt om Viborg

Ændret prioritering: Skolebus i stedet for skolemad

Bestyrelsen for den kommende Friskolen Karup har valgt foreløbig at droppe madordningen til fordel for en skolebus, der kan fragte børnene til og fra skolelokalerne i Sdr. Resen. Arkivfoto: Morten Pedersen
Annonce

Karup/Sdr. Resen: Friskolen Karup, der som beskrevet i folkebladet, efter sommerferien åbner i lokaler i forbindelse med Hedens Efterskole i Sdr. Resen, har ændret kursen en lille smule: I stedet for fuldkost til børnene, bliver er i første omgang kun sfo-morgenmad med i prisen.

"Vores prioritering af busordningen har desværre gjort, at vi må gå på kompromis med madordningen. Det betyder, at vi pt. kun har mulighed for at tilbyde morgenmad. Madordningen i mindre udgave (for eksempel formiddags- og/eller eftermiddagsmad) kan blive muligt, hvis økonomien i forhold til busordningen tillader det," skriver bestyrelsen på friskolens hjemmeside.

På Facebook oplyser bestyrelsen, at busordningen ordnes på baggrund af et stort forældreønske. De fleste af børnene forventes at komme fra Karup, der ligger ni kilometer fra Sdr. Resen. I løbet af nogle år håber man at kunne flytte friskolen til eller i nærheden af Karup by.

Friskolen Karup håber at kunne åbne med omkring 30 elever.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Mindeord om Tove Nielsen

Viborg

Ny, stor Aldi åbner sidst på året

Annonce