Annonce
Erhverv

Ærmerne smøges op: Bank-ansatte lukker afdeling for at gå til hånde

Seks medarbejdere hos Sparekassen Kronjylland i Bjerringbro tilbyder deres gratis hjælp den 26. november i forbindelse med fejringen af sparekassens 190 års fødselsdag. Foto: Morten Dueholm
Sparekassen Kronjylland fejrer deres 190 års fødselsdag den 26. november ved at lukke alle afdelinger og i stedet tage ud for at hjælpe lokalt.

Bjerringbro: Tirsdag den 26. november fylder Sparekassen Kronjylland 190 år. Dette fejres også hos sparekassen i Bjerringbro, men det kan ikke nytte noget, hvis man denne dag vil ind i sin lokale afdeling og ønske banken eller medarbejderne tillykke. For de er der ikke.

I anledningen af fødselsdagen har man valgt at lukke alle 51 afdelinger af Sparekassen Kronjylland, og i stedet for vil rundt regnet 600 medarbejdere være at finde rundt om i bydele og lokalsamfund sammen med lokale ildsjæle.

Dette gælder også i Bjerringbro.

- Vi har valgt at markere den runde dag ved at stille vores arbejdskraft til rådighed og hjælpe i den lokale børnehave, forening eller eventuelt på plejehjemmet. Det kan for eksempel være den lokale idrætforening, der har brug for en hjælpende hånd til at få malet hegnet, eller plejehjemmet, der ønsker at vi går eller cykler en tur med nogle af beboerne, fortæller souschef Anders Steffensen, der derfor opfordrer til, at man sende sparekassen en ansøgning inden den 15. november.

Annonce
Souschef Anders Steffensen hos Sparekassen Kronjylland i Bjerringbro er spændt på at modtage ansøgninger.

Alle kan søge

- Hvem, der bliver de heldige, kommer an på mange ting, men det er selvfølgelig afgørende, at man får sendt en ansøgning. Vi er kun seks mand, så vi skal have det koordineret, og det kan da godt være, at vi tager ud to og to, så det er tre steder, vi kan hjælpe, men hvis der nu er flere steder tæt på hinanden, kan det også være at vi forsøger at hjælpe flere. Vi vil jo gerne ramme så mange som muligt, siger Anders Steffensen.

Han og resten af bankens personale er spændte på, hvem der søger om hjælp.

- Alle er i princippet velkommen til at søge, men det er klart, at vi gerne vil hjælpe steder, hvor flest muligt får gavn af det, så det er nok ikke Fru Jensen, der gerne vil have hjælp til at støvsuge, som vi siger ja til først, siger han med et smil.

Årsagen, til at sparekassen vælger at fejre deres høje alder på denne måde, skal findes i deres overodnede ønske om at hjælpe og involvere sig lokalt.

- Det er lidt ligesom vores sponsorater. Vi vil hellere give mange små beløb og ramme så bredt som muligt - og sådan bliver det også med festligholdelsen af fødselsdagen, siger Anders Steffensen, der sammen med sine kollegaer er klar til at smøge ærmerne op til en noget anderledes arbejdsdag den 26. november.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce