Annonce
Sport

Økonomisk fordel og signalværdi - Viborg FF vil slå Vendsyssel og definitivt sikre sig andenpladsen

Meget tyder på, at Jacob Neestrup (t.h.) i sin debutsæson som cheftræner for Viborg FF fører sit hold til en andenplads i 1. division. Arkivfoto: Ritzau Scanpix
Med en sejr over Vendsyssel kan Viborg FF ikke længere hentes på andenpladsen i 1. division. Den mulighed vil Viborg FF gribe, og det bliver uden at skænke Vejle på førstepladsen en tanke.
Annonce

Fodbold: Mens førstepladsen nærmest er utopi, så kan Viborg FF endegyldigt sikre sig andenpladsen i 1. division med en sejr over Vendsyssel FF tirsdag aften på Energi Viborg Arena.

Og det faktum skal give ekstra motivation til hjemmeholdets spillere.

- Der er en økonomisk fordel i at blive nummer to, og så er der noget signalværdi i det. Når vi ikke kan blive nummer et, så vil vi allerhelst blive nummer to, så det går vi efter, siger Viborg FF's cheftræner Jacob Neestrup.

- Efter Fredericia-kampen (tabte 0-2, red.) sagde vi, at sæsonen ikke var slut for os, og jeg synes, at vi siden da har set et topmotiveret VFF-hold gå på banen, siger Neestrup.

Med tre kampe igen har Viborg FF et forspring på syv point ned til FC Fredericia på tredjepladsen og ni point op til førerholdet Vejle Boldklub. Vejles målscore er 13 mål bedre end Viborg FF's ditto.


Der er en økonomisk fordel i at blive nummer to, og så er der noget signalværdi i det. Når vi ikke kan blive nummer et, så vil vi allerhelst blive nummer to, så det går vi efter

VFF-træner Jacob Neestrup


- Vejle skænker jeg ikke en tanke. Det er ikke fordi, at vi ikke har gået efter oprykningen, men vi har fokuseret på os selv, og hvad vi kunne gøre, og så har Vejle vist sig at være en tand bedre end os. Vejle ligger fortjent nummer et, og det er sådan, det er, siger Jacob Neestrup.

Annonce

Skal være klar i kasketten

For Jakob Bonde handler det også om at gøre arbejdet færdigt og få andenpladsen i hus, men han indrømmer gerne, at han havde sigtet efter noget andet.

- Jeg havde gerne set, at vi stadig kunne nå førstepladsen og skulle spille en vigtig kamp mod Vejle om et par runder, men sådan er det ikke. Nu må vi gøre alt for at blive to'er, siger Jakob Bonde.

Nu venter Vendsyssel, der som superliga-nedrykker har skuffet fælt i denne sæson og ligger på en en sjetteplads i 1. division. Men Viborg FF har ikke formået at vinde over Vendsyssel i sæsonens to første møder.

- Man skal ikke tage fejl af Vendsyssel. Det er et godt hold med flere dygtige offensive individualister og gode omstillinger. Så vi skal være klar i kasketten. Men jeg synes, at vi kan tage meget med fra vores seneste kamp mod Fremad Amager, hvor vi spillede en rigtig fin kamp defensivt, siger Jakob Bonde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Stortalent efter perlemål: Jeg har tit drømt om at sætte den i krydset på Viborg Stadion - nu har jeg gjort det

Viborg

Nu brøler kronhjortene

Viborg

Lad os sikre den bedst mulige velfærd

Viborg

Det er en opgave, vi må løse

Rundt om Viborg For abonnenter

Tre polakker sigtet og varetægtsfængslet for tyverier fra varebiler på Viborg-egnen: - Man stjæler godt i Danmark

Sport For abonnenter

Rutineret back har manglet procenter - men er sulten efter at erobre stamplads tilbage

Annonce