Annonce
Viborg HK

Økonomisk optur - sorte tal på bundlinjen hos Viborg HK

Viborg HK har præsenteret et overskud i den seneste regnskabsperiode. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Viborg HK har fået vendt den økonomiske vind. Klubben kan nu præsentere et beskedent overskud.
Annonce

Viborg: Økonomisk går det den rigtige vej for Viborg HK.

På en generalforsamling torsdag kunne Viborg HK's ledelse præsentere et overskud på 97.124 kroner, hvilket er en klar forbedring i forhold til året før, hvor klubben præsenterede et underskud på hele 1.2 millioner kroner.

- Jeg er selvfølgelig tilfreds med, at vi har fået vendt vores underskud til et lille overskud og dermed skabt balance i økonomien. Arbejdet med at bevare den gode udvikling fortsætter og vi skal have styrket det fremtidige kapitalgrundlag, fortæller direktør i Viborg HK, Jørgen Hansen i en pressemeddelelse.

Det var den afgående bestyrelsesformand Jens Jakobsen, som kunne fremlægge regnskabet. Han pegede blandt andet på, at VHK i regnskabsperioden har øget antallet af samarbejdspartnere, ligesom der også er fremgang i antallet af tilskuere i Vibocold Arena.

På generalforsamlingen blev der sagt farvel til Jens Jakobsen og Helle Skaarup Larsen, som træder ud af bestyrelsen, mens Alice Monberg og Karsten Cronwald blev foreslået som nye bestyrelsesmedlemmer.

Alice Monberg er tidligere marketingdirektør i Bilka og er nu forfatter og selvstændig konsulent indenfor virksomhedsledelse. Karsten Cronwald er, advokat i og indehaver af Advokatfirmaet Cronwald.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

VFF sætter sig tungt på førstepladsen - slår Silkeborg i topopgør

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce