Annonce
112

Østeuropæiske tyve på rov i vestbyen: Blev anholdt med bilen fuld af tyvekoster

Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: Der gik ikke mere end 20 minutter, fra den første anmeldelse kom, og indtil to østeuropæiske butikstyve blev anholdt i Viborgs vestby tirsdag aften.

Omkring klokken 18.50 havde de to mænd på henholdsvis 25 og 33 år været en tur i Sport 24 Outlet i Viborg Storcenter. Her var de sluppet ud af butikken med en rygsæk, som de ikke havde betalt for.

Personalet i butikken var hurtig til at spotte tyvenes bils nummerplade - men tyvene kørte ikke mange meter, før de igen standsede. Det gjorde de nemlig ved Elgiganten, hvor de gik ind og snuppede hovedtelefoner til en samlet værdi af cirka 5000 kroner.

Men herfra nåede de ikke længere. Politikommissær Henrik Thomassen oplyser onsdag morgen, at de to østeuropæere blev anholdt omkring klokken 19.10 i området omkring Elgiganten. Da betjentene kiggede ind i bilen, fandt de også en hel del andre ting og sager, som menes at stamme fra andre lignende tyverier.

Tyvene har tilbragt natten i arresten, og onsdag eftermiddag skal den ene af dem fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Viborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce