Annonce
Viborg

10.000 kroner til Flexfabrikken

Lederen af Flexfabrikken, Henriette Højer, vil bruge de 10.000 kroner på en sofa. Og er der noget tilovers, så smørrebrød til de ansatte. Pressebillede

Viborg: Andelskassens lokallånspulje støtter den socialt ansvarlige virksomhed Flexfabrikken i Viborg med 10.000 kroner, der skal bruges til at forkæle medarbejderne og skabe ekstra motivation og arbejdsglæde.

I snart tre år har Flexfabrikkens ansatte løst opgaver for en lang række virksomheder i Viborg. På Flexfabrikken er 80 procent af de ansatte enten fleksjobbere eller folk i forskellige former for ressourceforløb.

Det gør ifølge Tage Malling, filialdirektør i Andelskassen i Viborg, Flexfabrikken til et mønstereksempel på en virksomhed, hvor social ansvarlighed er i højsædet.

- Hvis nogen har fortjent et bidrag fra Andelskassens lokallånspulje her i Viborg, må det være Flexfabrikken, siger Tage Malling.

Filialdirektør i Andelskassen i Viborg, Tage Malling, ser Flexfabrikken som en helt oplagt modtager af 10.000 kroner fra Andelskassens lokallånspulje. - Flexfabrikken gør en kæmpe indsats for at øge livskvaliteten for sine medarbejdere ved at give dem muligheden for at få foden indenfor på arbejdsmarkedet, og dels fordi Flexfabrikken afhjælper et akut behov hos mange lokale virksomheder for at få løst nogle arbejdsopgaver, siger han. Pressebillede

Sofa og smørrebrød

Andelskassens lokallån er et initiativ, hvor banken lægger 1000 kroner i en pulje, hver gang en kunde optager et lokallån til for eksempel bolig eller bil. En gang om året bliver midlerne uddelt til lokale formål.

- Det er en stor fornøjelse at få sådan en overraskelse. Vi har været meget fornuftige omkring vores økonomi og ikke brugt penge på nogen som helst former for overflødig luksus. Derfor er det selvfølgelig rigtig dejligt at kunne forkæle medarbejderne lidt, for det har de fortjent.

- Pengene fra lokallånspuljen skal bruges på en sofa, så vi indimellem kan føre en anden type samtaler end henover skrivebordet. Bliver der noget til overs, skal det bruges på smørrebrød til hele kontoret, siger lederen af Flexfabrikken, Henriette Højer.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Chancen kan komme - før man venter den: Emil Scheel nåede knap at varme op, før han skulle på banen

Annonce