Annonce
Viborg

10 unge kørte ræs i byen: Efter halvanden time fik politiet fat i dem alle sammen

Politiet måtte bruge mange kræfter og mandskab på at få to ræsende biler standset onsdag aften. Arkivfoto: Kim Haugaard
Annonce

Viborg: 10 unge mennesker, som sad i to forskellige biler, brugte onsdag aften Viborg by som deres private racerbane.

Klokken 19.35 fik politiet den første anmeldelse om vild kørsel på Stadion Allé. Her var der tale om fem unge mennesker, som drønede rundt i en større BMW X5.

Politiet sendte straks en patruljebil ud for at lede efter bilen med de unge, men de var ikke sådan lige til at opstøve.

I løbet af den næste halvanden times tid fik politiet også anmeldelser om en anden bil - en noget mindre Ford Ka, hvori der også sad fem unge - som tilsyneladende kørte ræs med BMW'en.

De to biler blev på et tidspunkt set køre om kap side om side op ad Gl. Skivevej.

Først klokken 21.05 blev BMW'en standset ved Viborg Domkirke. Fire minutter senere blev Ford'en ligeledes stoppet. Det skete ved parkeringshuset på Banevejen.

Frem til politiet fik de to biler stoppet, nåede patruljerne i byen at registrere flere færdselsforseelser, og politiet modtog også en hel del anmeldelser fra vidner rundt omkring i byen, som bemærkede den hasarderede kørsel.

Politiet har endnu ikke det fulde overblik over, hvilke forseelser, hvilke af bilerne har begået, og derfor fik alle de 10 unge mennesker også lov til at futte videre, da først politiet havde registreret dem i sine systemer.

De unge fartdjævle er mellem 18 og 25 år gamle. Seks af dem kommer fra Viborg, og fire af dem er fra Aarhus-området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Viborg

Blindes Jul - en vigtig støtte

Annonce