Annonce
Viborg

100, 200, ... og 700 sagde farvel til Pernille

Pernille Lilliedahl havde fredag sidste arbejdsdag som skoleleder i Houlkær. 700 elever sagde farvel og gav hende en lille skriftlig hilsen med på vejen. Foto: Ole Bjærge.
Annonce

Houlkær: 700 smil, 700 hilsner på farvet karton og 700 farveller - det var, hvad skoleleder Pernille Lilliedahl fredag formiddag, måtte stå model til.

Hun bar det selv smilende og værdigt, om end hun i en hurtig replik fik sagt, at hun da var ked af det, og at hun derfor også havde sikret sig, at der lå et lommetørklæde i den vatterede frakkes ene lomme.

65-årige Pernille har i fem år været leder af skolen i Houlkær, og skal man tro på, hvad der stod i de mange små personlige hilsner, Pernille modtog fra eleverne, har hun været en vellidt én af slagsen.

Pernille Lilliedahl har været skoleleder i fem år i Houlkær.

Corona-pandemien driller naturligvis - også - farvelfesten, der ikke blev, som hverken den afgående skoleleder eller børnene kunne ønske, men alligevel...

Arrangementet var rykket ud i det smukke efterårsvejr, hvor Pernille havde taget opstilling under et halvtag, og så gik eleverne ellers alle forbi og smed deres hilsen i en papkasse. Mange åbnede dog også munden og sagde: "Vi vil savne dig", eller "du har været en god leder".

Pernille Lilliedahl har officielt sidste arbejdsdag om en uge, men nogle sammenskrabte fridage skulle lige brændes af først, så derfor blev fredag den 23. oktober hendes sidste i Houlkær.

ob.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce