Annonce
Alarm 112

11 bilister fik bøder for at se stort på kørselsforbud i Grønnegade: - Lader ikke til at have den store effekt

Det er denne strækning på 80-90 meter - markeret med rød - som fortsat er forbeholdt busser. Kort: Google/Eskil Lyngsøe

Viborg: Et byggeri i Trappetorvets vestlige side har bevirket, at trafikken på en del af Grønnegade gennem de seneste måneder har været forbeholdt busser og arbejdskørsel.

Det er en stor del af byens privatbilister tilsyneladende helt ligeglade med.

For tredje eller fjerde gang siden slutningen af januar var politiet i går, torsdag eftermiddag, på plads i Grønnegade for at holde øje med, om folk nu også overholdt det midlertidige kørselsforbud.

Annonce

Det var bestemt ikke tilfældet.

På tre kvarter mellem klokken 12.45 og 13.30 sigtede politiet 11 bilister for at køre videre nedenom teatret, selv om skiltningen på stedet tydeligt forbyder kørsel dernede.

- Det lader ikke til, at skiltningen har den store effekt, siger politikommissær Peter Justesen fra lokalpolitiet i Viborg.

En sigtelse for at se højt på skiltningen koster en bøde på 1000 kroner, fortæller han. Blandt de sigtede torsdag eftermiddag er både mænd, kvinder, unge og ældre, oplyser han videre.

Under en lignende indsats i slutningen af januar skrev politiet 10 bøder på halvanden time. Dengang stod der på skiltene i området, at det midlertidige kørselsforbud ville fortsætte til 2. april - men det er tydeligvis ikke tilfældet.

Det har fredag morgen ikke været muligt for folkebladet at få oplyst, hvor længe det midlertidige kørselsforbud vil fortsætte. Viborg Kommune henviser til Bach Gruppen, som står for byggeriet. Det har inden avisens deadline ikke været muligt at få kontakt med Bach Gruppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Friis og Grønning om potentielt snarlig oprykning: - Vi vil stadig vinde vores egne kampe

Alarm 112

Bil tabte hjul på Vestre Ringvej

Sport

Det stinker af superligafodbold - Viborg FF tilbage på sejrskurs mod Helsingør

Annonce