Annonce
Kultur

111.000 kroner dukkede op på en ukendt bankkonto

Tina Jakobsen og Rolf Ebbesen er med i styregruppen for at etablerere nye fællesskaber i Nørreå-området. Foto: Hanne Bliksted
Annonce

Nørreå-området: De frivillige, som i øjeblikket arbejder med projektet 'Ud i det blå med Projekt Nørreå' nyder godt at en tidligere indsamling.

Pengene dukkede så at sige op, da Sparekassen Kronjyllland i december 2018 kontaktede Tommy Jørgensen fra Team Nørreås bordtennisafdeling med beskeden om, at foreningen havde en konto med 111.000 kroner i banken. Det var viste sig, at pengene dels var fra en privat indsamling og dels overskud fra koncerter med Sussi & Leo samt Marie Frank, som blev arrangeret i år 2000 eller 2001 for at samle penge ind til en hal ved den daværende Skjern Skole. Efter to generalforsamlinger i Projekt Hal i starten af 2019, besluttede de fremmødte, at de 'glemte penge' skal bruges til aktiviteter for børn og unge i lokalområdet, og det er en del af det, som styregruppen nu arbejder med. Da friskolen Nørreåskolen blev etableret i den nedlagte Skjern Skole i 2008, blev der brugt penge fra Projekt Hal som indskud. - Siden er der ikke hævet penge på kontoen, og der har hverken været generalforsamlinger i foreningen eller fremlæggelse af regnskab. Kassereren var død, og hans enke huskede ikke noget om det, fortalte Niels Ole Mortensen til avisen i januar i år. Det er Nørreå Støtteforening, som nu administrerer pengene, og de bruges i første omgang til konsulenthjælp fra DGI.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce