Annonce
Viborg

14 har søgt lederstilling på sygehuset

Regionen regner med, at en ny sygeplejefaglig leder kan tiltræde 1. marts. Arkivfoto

Regionen satser på, at en ny chefsygeplejerske med titel af sygeplejefaglig direktør på regionshospitalet kan begynde til marts.

Viborg: 14 har søgt lederjobbet som chefsygeplejerske på Hospitalsenhed Midt, der tæller sygehusene i Viborg, Silkeborg, Skive og Hammel.

Den kommende sygeplejefaglige direktør udgør sammen med direktør Thomas Balle Kristensen og cheflæge Claus Brøckner Nielsen ledergruppen for de fire hospitaler.

Stillingen har været ubesat, siden den mangeårige chefsygeplejerske, Tove Kristensen, i september blev fyret på gråt papir sammen med hospitalsdirektør Lars Dahl Pedersen i kølvandet på en planlagt sparerunde, som næsten udelukkende ville gå ud over Viborg Sygehus.

Efterfølgende blev regionens øverste administrative chef, Jacob Stengaard Madsen, der stod bag fyringen af de to, selv fyret, efter at hospitalernes tillidsfolk udvandrede fra et møde og udtrykte mistillid til hans ledelsesstil.

Der har endnu ikke været afholdt samtaler med nogle af de 14, som har søgt lederjobbet. Og regionen ønsker ikke at oplyse, hvor mange af ansøgerne der bliver kaldt til samtale. Der er endnu ikke indkaldt til samtale, men det sker i løbet af kort tid.

- Vi vil gerne vente med at fortælle mere fra ansættelsesprocessen, indtil vi kan præsentere et navn på den nye direktør, siger regionens kommunikationschef, Birgitte Thingholm om baggrunden for, at det er en hemmelighed, hvor mange af de 14 ansøgere, som kaldes til samtale.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Flugtbilisten er fundet

Viborg

Kommunen sælger 'bunker' på Mellemvej

112

Stor lettelse efter opklaring af færdselsdrab: Familien nåede at få nyheden, inden den rejste hjem

Annonce