Annonce
Rundt om Viborg

150 Rødding-borgere til film-premiere

Cirka 150 Rødding-borgere var til filmpremiere i Røddinghus. Privatfoto

Rødding Lokalråd samlede fuldt hus til premieren på den nye markedsførings-film om Rødding.

Annonce

Rødding: Ikke færre end 150 Rødding-borgere fyldte Røddinghus mandag aften, da Rødding Lokalråd havde inviteret til fællespisning og film-premiere.

Filmen, der kun varer godt fire minutter, er den nye markedsføringsfilm, som Rødding-borgerne og professionelle filmfolk har lavet i samarbejde og med midler fra Viborg Landsbysammenslutnings filmfond. En gruppe frivillige har siden jul arbejdet med at finde frem til Røddings "dna" og udvælge de aktiviteter og tilbud, som til sammen gør Rødding attraktiv for nye borgere.

Filmen viser en hverdag i Rødding fra solen står op over byen, til den går ned igen. Målet har været at vise en aktiv landsby, der med sin beliggenhed tæt på Viborg gør det muligt at få både byliv og landsbyliv på samme tid. Den smukke natur i form af Rødding Sø, skov og mose er med i næsten alle scener i filmen.

Rødding-filmen havde sin egentlige premiere på Snapsting i Viborg lørdag den 24. juni, men lokalrådet havde valgt at supplere med en lokal premiere to dage senere. På forhånd havde lokalrådet fået så mange tilmeldinger, at premieren måtte flyttes fra Røddinghus og ud til Skibet uden for Røddinghus - det er en overdækket udendørs bygning.

- Vi havde slet ikke regnet med, at så mange ville melde sig til. Vi er rigtig glade for den store opbakning til vores arrangement og vores arbejde, siger Niels Bjerregaard, der er formand for Rødding Lokalråd.

Tilskuerne tog godt imod filmen, og lokalrådet fik mange gode forslag til det videre arbejde med udviklingen af byen.

Fællesspisningen blev holdt i Skibet, fordi der ikke var nok plads inden døre. Privatfoto
Annonce

Is til cyklende gæster

Lokalrådet gentager i øvrigt sidste års succes med at give en is til alle, der cykler på besøg i Rødding. Man kan hente isen i Røddings brugs. Man skal bare vise sit sundhedskort for at dokumentere, at man bor i et andet postnummer end 8830.

Isen kan man for eksempel nyde på den lille strand ved Rødding Sø, hvor der også er offentlige toiletter og vand. Cykelvejen fra Viborg er nem og sikker, for sidste år fik Viborg Kommune færdiggjort cykelstien langs Røddingvej.

Man kan i øvrigt se Rødding-filmen på http://roddingviborg.dk/nye-gaester/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Man gjorde Viborgs børn fortræd

Viborg

Undvegen patient set flere steder i midtbyen: Ikke første gang han stikker af fra psykiatrisk afdeling

Annonce