Annonce
Alarm 112

16-årig idømt et halvt års betinget fængsel: Overfaldt 'sælger' ved det gamle posthus

Røveriet skete her ved det gamle posthus på Morvillesvej i Viborg. Foto: Morten Dueholm

Viborg: Sidst på eftermiddagen den 19. december var to unge mænd sammen i området ved det gamle posthus på Morvillesvej i Viborg.

De ventede på en tredje ung mand, som kom kørende på et el-løbehjul. Den tredje unge mand kom til de to andre, fordi han skulle "sælge noget" til dem. Det fortalte han selv i retten.

Da han ankom på løbehjulet, nåede han ikke engang at stå af, før den ene af de to sendte en knyttet næve mod hans ansigt, så han faldt omkuld.

Annonce


Da sælgeren nægtede, begyndte de to mænd at slå ham flere gange både på kroppen og i hovedet.


Derefter krævede de to unge mænd at få hans jakke, og da sælgeren nægtede, begyndte de to mænd at slå ham flere gange både på kroppen og i hovedet, hvorefter den ene af dem tog jakken af ham.

Jakken indeholdt 23 gram hash, 145 kroner i kontanter og nogle personlige genstande. Ud over jakken og indholdet røvede de to overfaldsmænd også den tredje mands el-løbehjul.

Godt en time efter overfaldet tog offeret til en læge, som konstaterede, at han havde fået en hævet læbe, mindre sår omkring munden og smerter i venstre side af kroppen.

Nu er den ene af de to overfaldsmænd blevet dømt for røveriet i det gamle posthus. Den dømte, en ung mand på 16 år, som bor på et bosted på Viborg-egnen, blev idømt seks måneders betinget fængsel.

Den 16-årige, som kun var 15 år, da overfaldet fandt sted, har ikke anket dommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Et glædeligt farvel til mundbindet: - Det er dejligt, vi nu kan tage det af

Viborg

Vent med at smide mundbindet i skraldespanden: Det skal fortsat bruges på sygehuset og ved lægen

Annonce