x
Annonce
Viborg HK

16-1 efter første halvleg: VHK-talenter slog vestjyder til plukfisk

Viborg HK var suveræne, da Team Esbjerg torsdag aften lagde vejen forbi Stadionhal 2. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Viborg Stadionhal 2 dannede torsdag aften rammen om et sandt blodbad. Viborg HK's U19-piger sønderknuste Team Esbjerg, som blev banket hjem til Vestjylland med en øretæve på 31-9.

U19-ligaen: Det er ikke mere end en uge siden, at Viborg HK's U19-piger blev banket af rækkens suveræne tophold fra Herning-Ikast Håndbold. Torsdag aften var VHK'erne så atter i aktion - denne gang mod Team Esbjerg - og her var det de grønblusedes tur til at uddele øretæver.

Team Esbjerg tilhører ganske vist den tunge ende af tabellen, men det der udspillede sig i første halvleg, var alligevel grænsende til det absurde. Viborg HK gik til pause med en føring på - hold nu fast - 16-1.

Det var især et suverænt spillende 5-1 forsvar anført af en sprudlende Emma Mark på 3'er-positionen, som lå til grund for den obskure pauseføring.

- Når man går til pause med sådan en føring, ved man jo godt, at den scoringsfrekvens ikke kan bevares. Det er umuligt, da man jo automatisk kommer til at slække på koncentrationen, men pigerne gjorde det fremragende alligevel. Det var en stor fornøjelse, sagde Mads Bendixen efter kampen, som endte 31-9 til VHK.

Resultatet står i skarp kontrast til det 17 mål store nederlag, som VHK'erne indkasserede i sidste uge, men et solidt stykke trænerarbejde fra især assistenttræner Mario Omercevic har fået de unge VHK-talenter tilbage på sporet i en fart.

- Mario har været med til at løfte pigerne i den her uge. Og så er mange af dem er en del af Viborg Elite-setuppet, og de knokler jo bare på med træning uanset hvad. Derudover kommunikerede pigerne godt ude på banen i dag. Når de misforstod hinanden eller blev snydt i duellerne, så formåede de selv at rette til. Og det var jeg rigtig glad for at se, for det gjorde vi slet ikke for en uge siden, fortalte Mads Bendixen.

Med sejren kravler VHK op på andenpladsen i rækken med 20 point efter 13 kampe. En andenplads som giver adgang til DM.

I næste spillerunde kan de grønblusede tage et stort skridt i mod dén turnering. Her venter rækkens aktuelle tredjeplads, Horsens HK, nemlig på udebane.

Viborg HK - Team Esbjerg 31-9 (16-1)

Håndbold, U19-ligaen, kvinder

Mål for VHK: Laura Holm 5, Caroline Højer Sørensen 5, Anne Ziegler Jørgensen 5, Thilde Frandsen 4, Marianne Haugsted 3, Ida Blume Jochumsen 2, Emma Mark 2, Signe Vetter 2, Sissel Kornerup Hansen 2, Mai Frank Laursen 1

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

VFF-direktør vil få det bedste ud af forfærdelig situation

Leder

Pas på med udskamningen!

Viborg

Kæmper for at følge med: Efterspørgslen på Bilka To Go er eksploderet

Annonce