Annonce
112

Opdateret: 19-årig mand voldsomt kvæstet i arbejdsulykke på Bach-byggeri

Det var ved dette byggeri, at ulykken skete. Foto: Lars Norup.
En bygningsarbejder faldt tirsdag eftermiddag ned fra fjerde sals højde på Bach Gruppens etagebyggeri banebyen. Onsdag morgen var der forholdsvis positive meldinger om den unge mands tilstand.

Viborg: En 19-årig bygningsarbejder blev tirsdag eftermiddag svært kvæstet, da han i forbindelse med sit arbejde faldt ned fra fjerde sals højde.

Ulykken skete på Bach Gruppens etagebyggeri på Vilhelm Ehlerts Allé. Ifølge de oplysninger, politiet indtil videre har fået fra den 19-årige polaks kolleger, skete ulykken, da den unge arbejdsmand ville hoppe over i en kurv på en lift.

Det lykkedes ikke manden at lande ordentligt, og han styrtede mod jorden.

Stedet, hvor han landede, er belagt med fliser, og politiet har fået oplyst fra hospitalet i Skejby - hvortil den kvæstede arbejder blev fløjet i helikopter - at den 19-årige har alvorlige skader i sit hoved, at han har indre blødninger, og at flere af hans lemmer er brækkede og på anden vis kvæstede.

Ifølge direktør Lene Christensen fra Bach Gruppen, der talte med den 19-åriges mester onsdag morgen, var der dog forholdsvis positive meldinger om den unge mands tilstand.

- Nu er jeg jo ikke læge, men som jeg kan forstå på mesteren, der var på hospitalet, er den unge mand rimeligt stabil og skal opereres i morgen, siger Lene Christensen.

Annonce

Arbejdet er stoppet

Bach Gruppen har været i kontakt med alle underentreprenørerne på byggeriet for at sikre, at de hver især samler deres folk og får talt arbejdsulykken igennem.

- Vi har også selv samlet vores folk på byggeriet, og vi har sagt, at hvis de eller nogle af underleverandørerne har behov for psykologhjælp eller andet, så må de selvfølgelig henvende sig til os. Vi er alle dybt berørt af ulykken, og der arbejdes ikke på pladsen i dag, siger Lene Christensen.

Ifølge hende var Arbejdstilsynet onsdag morgen på vej til byggepladsen, ligesom politiet fortsat er i gang med at undersøge, hvad der helt konkret skete, da den unge mand faldt ned.

- Vi vil selvfølgelig samarbejde med begge parter, så vi kan få klarlagt, hvad der gik galt, og om vi kan gøre noget for at forhindre, at noget lignende sker igen, siger Lene Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce