Annonce
Navne

20 års jubilæum og ny medejer hos T.A. Auto

Tommi Andersen og den nye medindehaver Jonas Kolind, der har købt 33 procent af værkstedsdelen. Bilsalget står Tommi Andersen fortsat selv for som eneste ejer. Foto: Morten Pedersen
Autoværkstedet på Gamle Aalborgvej 52c i Møldrup udvider ejerkredsen og holder samtidig 20 års jubilæum.

Møldrup: T.A. Auto på Gammel Aalborgvej føjer nu et ApS til navnet.

Det sker samtidig med, at den 23-årige Jonas Kolind, Klejtrup, bliver medejer af værkstedet med 33 procent. De resterende andele ejer den 43-årige Tommi Andersen, Bjerregrav, fortsat, ligesom han også fortsætter som 100 procent ejer af bilsalget på matriklen.

Jonas Kolind har været ansat hos T.A. Auto i tre år, og allerede fra starten har han meldt ud, at han gerne vil være selvstændig.

- Jeg sagde det allerede til min jobsamtale med Tommi, og nu får jeg muligheden. Det er jeg utrolig glad for, siger han.

Tommi Andersen glæder sig også over at kunne føje Jonas Kolind til som medejer af værkstedet. Der er masser at lave, og de i alt fem ansatte på stedet supplerer hinanden godt. Her er man gearet til fremtiden - også med el- og hybridbiler.

- Jonas er rigtig god til at snakke med vores kunder, og han er meget vellidt. Desuden er han fagligt dygtig og god til sit håndværk, siger Tommi Andersen.

T.A. Auto istandsætter alle typer af biler på værkstedet, og i salgsafdelingen er det også alle bilmærker, der sælges. Har en kunde et særligt ønske, kan Tommi Andersen skaffe bilen, lover han. Både nye og lettere brugte biler.

Udover den nye medejer har T.A. Auto en anden stor mærkedag på vej. Den 6. september fejrer Tommi Andersen 20 år som selvstændig - de 10 af dem på adressen i Møldrup. Inden da drev han et værksted i Bjerregrav. Jubilæet fejres på dagen med lidt godt til ganen.

Tommi Andersen fejrer 20 år som selvstændig den 6. september. Foto: Morten Pedersen.
Den 23-årige Jonas Kolind har altid drømt om at blive selvstændig. Nu tager han skridtet. Foto: Morten Pedersen.
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Håndbold-samarbejde øst for søerne

Viborg FF For abonnenter

Analyse: Viborg FF parerede for meget i den sidste halve time

Annonce