Annonce
Rundt om Viborg

200 børn og et big band i Stoholm

Viborg Big Band spiller sammem med 200 skoleelever fra skolerne i Fjends-området til koncert i Stoholm Fritids- og Kulturcenter onsdag aften. Pressefoto
Annonce

Stoholm: Der skal cirka 200 børn til at matche et big band, sådan rent lydmæssigt. Det kan man opleve onsdag den 20. november fra klokken 19 i Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

Viborg Big Band har allieret sig med navnkundige Jens Klüver, som i mange år var dirigent for Klüvers Big Band fra Århus. Orkesteret hedder nu Århus jazz Orchestra og er et professionelt big band på lige fod med DR Big Band.

Men på vores egn er det Viborg Big Band, der huserer, og her kan de opleves i et samarbejde med Jens Klüver og orkesterets faste dirigent Ebbe Ringblom, som i sine unge dage i øvrigt var basunist i omtalte Klüvers Big Band.

Otte sange for skolekor og big band er på programmet til koncerten i Stoholm foruden en række big band-standards og solistnumre. Skolebørnene fra 4. og 5. klasserne på Vestfjendsskolen og skolerne i Mønsted, Sparkær og Stoholm har været i musiklokalet for at indøve de nye sange, som de garanteret aldrig har hørt før. Bandet er også gået i træningslejr, og alle aktørerne mødes i skøn forening onsdag aften til et brag af en koncert.

Der er en beskeden entre på 50 kroner for voksne til koncerten, som i øvrigt er støttet af Kulturelt Samråd og Dansk Kapelmesterforening. "Gå ikke glip af denne enestående musikalske oplevelse, vi ses i Stoholm den 20. november," lyder opfordringen fra skolerne i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Afgørelsens time for Tange Sø er nær

Sport

Afgørende aften forude ? - Viborg FF-træner har stor respekt for vanvittigt godt omstillingshold

Annonce