Annonce
Alarm 112

21-årig forsøgte at stikke af fra politiet: Blev varetægtsfængslet i fire uger

Genrefoto: Johan Gadegaard

SØFTEN: En 21-årig mand, som fredag forsøgte at stikke af fra politiet, blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Randers.  Her blev han varetægtsfængslet frem til 28. april.

- Han nægtede sig skyldig og sagde, at det ikke var ham, som havde kørt bilen, siger specialanklager ved Østjyllands Politi Jesper Rubow.

Den 21-årige mand fra det nordlige Aarhus havde været en del af en længere biljagt, hvor han forsøgte at køre fra politiet i en ældre Ford Focus. Biljagten begyndte på Brendstrupgårdsvej, hvor manden forsøgte at køre fra politiet, mens biljagten fortsatte over blandt andet Lystrup og Elev, inden den endte på Omega i Søften.

Her forsøgte føreren af bilen at stikke af til fods, men politiet fandt ham kort efter, hvor han var i besiddelse af bilnøglen. Derfor blev han klokken 18.08 anholdt og sigtet for forskellige overtrædelser af færdselsloven.

Bilisten havde ifølge vagtchefen fredag aften kørt venstre om helleanlæg, kørte over for rødt flere gange og med meget høj hastighed på både landevejen og i byområder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Tre indbrud i Houlkær

Debat

2+1 vej hører med til superligaen

Annonce