Annonce
112

22-årig værnepligtig dræbt af flugtbilist: Et bump der lød som et skud

Tirsdag morgen gik flaget på halvt ved Flyvestation Karup. Aftenen før blev en 22-årig dræbt af en flugtbilist. Foto: Morten Dueholm.

Politiet kunne straks efter påkørslen konstatere, at den unge mand, som kommer fra Grønland, var død.

Kølvrå: Mandag aften mistede en 22-årig værnepligtig ved Flyvestation Karup livet.

Politiet fik anmeldelsen klokken 20.43 fra flyvestationens hovedvagt, som havde opdaget en livløs og blødende mand på Herningvej.

Inden anmeldelsen havde vagten hørt et bump, som lød som et skud. Det fortæller Jesper Brøndum fra lokalpolitiet i Viborg.

Straks efter påkørslen forsvandt bilisten i retning mod Viborg, og tirsdag morgen var bilen endnu ikke dukket op.

Overvågningsbilleder fra hovedvagten viser, at bilen er på størrelse med en Peugeot 206, og politiet oplyser, at den har store skader på fronten efter påkørslen, og at den muligvis er grå.

Da politi og ambulance kort tid efter anmeldelsen var på stedet, konstaterede man med det samme, at den 22-årige mand, som kommer fra Grønland, var død.

Politiet vurderer, at flugtbilisten kørte med en fart på omkring 70 kilometer i timen, da den unge mand blev ramt tæt ved pizzeriaet på den modsatte side af vejen.

Den 22-årige blev ved påkørslen slynget 28 meter gennem luften, før han landede på asfalten.

Politiet har brugt hele natten til at lede efter flugtbilen - men uden held. Jesper Brøndum oplyser, at politiet ligeledes har besøgt en del adresser og fundet nogle vragdele, som menes at stamme fra flugtbilen.

I løbet af tirsdagen vil politiet undersøge overvågningsmateriale langs vejen, som kan have fanget flugtbilisten på kamera.

De pårørende til den 22-årige mand er underrettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce