Annonce
Viborg

24 timer Viborg - nu også med fotomaraton

Journalist Flemming Sørensen, der også er ivrig amatørfotograf, er kommet med idéen til et fotomaraton ved 24 timer Viborg. Arkivfoto: Preben Madsen
De mange aktiviteter ved 24 timer Viborg har udsigt til at blive foreviget af ekstra mange.

Viborg: Vi har allerede fortalt, at 24 timers løbet i år bliver omdøbt til "24 timer Viborg", og at der nu bliver meget mere end løb på programmet - blandt andet 24 timers cykling, spinning, dans og meget mere.

Og ud over at folkebladet som sædvanligt selvfølgelig dækker begivenheden tæt med masser af billeder på hjemmesiden og i avisen, er der nu udsigt til, at døgnets mange aktiviteter bliver foreviget af mange flere.

24 timer Viborg bliver nemlig også med et såkaldt fotomaraton på programmet. Et fotomaraton er ganske enkelt i sin udformning. Det går ud på, at deltagerne hver hele klokketime får udleveret en opgave - som de har én time til at løse.

Man må tage alle de billeder, man vil, men man må kun aflevere ét. Så når døgnet er gået, har alle deltagere afleveret 24 billeder.

Annonce

Oplagt idé

Idéen til, at 24 timer Viborg også skal have et fotomaraton, kommer fra journalist og ivrig amatørfotograf Flemming Sørensen, som faktisk fik idéen, mens han interviewede Rolf Bücking om de mange nye tiltag til Viborgs mest aktive døgn i løbet af året.

- Ideen er jo oplagt. Vi har vores Fotodage i Viborg her i maj måned, hvor vi forsøger at slå Viborg fast som Danmarks førende fotoby. Så vi vil gerne brede Fotodage ud, så vi ikke kun er bundet til at lave noget i maj. Det her er et sted at starte - og vi har også lige lavet en aftale om at være med i et foredragsarrangement med en af verdens mest kendte fotografer til efteråret, siger Flemming Sørensen, der selvfølgelig selv har tænkt sig at deltage til august.

- For en del år siden forsøgte man at lave et 24 timers fotomaraton i Viborg. Men det var svært, for byen kan være noget død i det om natten. Det bliver den ikke til 24 timer Viborg, så der bliver masser at fotografere - også natten igennem, siger Flemming Sørensen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Så har jeg pludselig ansigt på to døde

Annonce