Annonce
Navne

25 år hos Dahl Advokatpartnerskab

Kim Ricken Jørgensen har været 25 år i Dahl Advokatpartnerskab. Foto: Dahl Advokatpartnerskab

Jubilæum: Den 15. januar 2021 kan advokat og partner Kim Ricken Jørgensen fejre sit 25-års jubilæum i Dahl Advokatpartnerselskab.

Da Kim Ricken Jørgensen for 25 år siden kom til Dahl Advokatpartnerskab, havde han et endt jurastudie og et års studie i Tyskland med sig i attachémappen. I årenes løb har hans karriere som advokat taget form. Han har tilegnet sig specialistviden og stor erfaring inden for visse af de juridiske områder, som virksomheder støder på - herunder også tilrettelæggelse og gennemførelse af køb og salg af virksomheder i Danmark og rundt omkring i verden.

Udover det store arbejde med juridisk rådgivning til erhvervslivet har Kim Ricken Jørgensen taget stor del i udviklingen af Dahl til det moderne rådgivningsfirma, det kendes som i dag. Jubilaren har blandt andet været managing partner i Dahl i en længere årrække. I dag varetager Kim Ricken Jørgensen rollen som bestyrelsesformand i Dahl.

Privat bor Kim Ricken Jørgensen i Viborg med sin hustru Bibi og deres tre børn. Foruden de mange aktiviteter i Dahl-regi er der også tid til aktiviteter og tillidshverv med fodbolden som centralt omdrejningspunkt. Det sker blandt andet i Viborg FF’s bestyrelse, men også i Søndermarkens IK's fodboldsafdeling i Viborg, hvor Kim i mange år har været træner og frivillig og nu deltager i udviklingen af Viborg Syd (Liseborg Centret, red.) som områdets idrætscenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ungdomspræst og afgået Mercantec-direktør vil i byrådet: Parti præsenterer nye kandidater - igen

Annonce