Annonce
112

25-årig amfetamin-pusher fra Viborg fængslet

En ung mand, som bor i Houlkær, er blevet idømt en fængselsstraf efter fund af narko, peberspray og en kniv på hans bopæl og ved hans forældre i Skringstrup. Arkivfoto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix.
En ung mand fra Houlkær skal tre måneder i fængsel, efter at politiet i sommer fandt store mængder narko hos ham selv og hans forældre.
Annonce

Viborg: Tredje gang var alt andet end lykkens gang for en ung mand fra Viborg, som for nylig blev fremstillet ved Retten i Viborg.

Den 25-årige mand blev idømt tre måneders fængsel for besiddelse af 38 gram amfetamin, fem gram MDMA og fire kapsler med samme stof, fire ecstasy-piller, tre gram hash, en joint, en peberspray og en ulovlig såkaldt butterfly-kniv.

Manden blev først anholdt på sin bopæl i Houlkær kort tid efter midnat natten til 13. august sidste år.

Her blev han fundet i besiddelse af 0,2 gram amfetamin, men da politiet samme nat kørte hjem til den unge mands forældre, som bor ved Skringstrup, fandt betjentene de øvrige stoffer. Her fandt man i øvrigt også 8000 kroner, som formentlig stammede fra salg af narkoen.

Annonce

Tidligere straffet

Dette var altså tredje gang, at den 25-årige blev kendt skyldig i brud på loven om euforiserende stoffer, og derfor klappede fælden, og den unge mand fik sig en ubetinget fængselsstraf på tre måneder, selvom han nægtede sig skyldig i anklagerne.

De tidligere domme, som blev afsagt henholdsvis 9. juli og 5. august i år, lød hver især på bøder på 4000 og 18.000 kroner.

Ud over fængselsstraffen besluttede retten også at konfiskere de mange stoffer og kontantbeløbet, som blev fundet i en pengekasse, som i øvrigt også indeholdt narko.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Viborg HK

Kontinuitet på trænerbænken - Viborg HK forlænger med cheftræneren frem til 2024

Annonce