Annonce
Jubilæum

25 års jubilæum hos Sølvsten Biler

Thomas Therkildsen kan fejre 25 års jubilæum hos Sølvsten Biler. Pressefoto
Annonce

Viborg: Søndag 1. marts kan den 47-årige reservedels- og tilbehørsrådgiver Thomas Therkildsen fejre 25 års jubilæum hos Sølvsten Biler, der er autoriseret forhandler af bilmærkerne Volkswagen, Skoda, og Seat samt autoriseret Audi Servicepartner.

Thomas Therkildsen blev ansat hos Sølvsten biler tilbage i 1995 og kom fra en lignende stilling hos Midtjysk Reservedelslager, hvor han også er udlært. Med sine nu 25 års erfaring hos Sølvsten Biler har han oparbejdet stor kompetence og viden omkring Sølvsten Bilers fire mærker, reservedele og tilbehør til stor gavn for virksomhedens kunder.

- Thomas er formidabel dygtig og arbejdsom, udover at han altid yder den bedste service for vores kunder, så er han også en god kollega og en stærk sparringspartner, siger reservedelschef hos Sølvsten Biler, Leo Sørensen i en pressemeddelelse.

Jubilaren er bosat i Viborg med sin kone Bettina og parrets to piger på 17 og 15 år. I sin fritid er Thomas Therkildsen aktiv med både løb og svømning. I slutningen af februar rejser han blandt andet til USA, hvor han skal løbe 150 kilometer i Californien og Arizona på blot en uge.

Også i Viborg er han en aktiv del af det lokale foreningsliv, hvor han blandt andet sidder i sponsorudvalget hos Viborg Svømmeklub og er med i haludvalget til Viborgs nye svømmehal og engagerer sig i Vexa HLM running.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Midtbyen: Behøver det være så grimt?

Sport For abonnenter

Viborg FF-træner har set meget ustabilt spil efter corona-pausen

Annonce