Annonce
Navne

25, 35 og 40 års jubilæum i Landbo Limfjord

Landbo Limfjord. Pressefoto


Annette N. Christensen. Foto: Gert Laursen

Annette N. Christensen kan den 1. august 2020 fejre 25 års jubilæum som revisorassistent i Landbo Limfjord.

Et kvart århundrede med sin daglige gang i Skive, et smil på læben og en kvik bemærkning er en rammende beskrivelse af Anette.

Annonce

Tilgangen til arbejdsopgaverne er, at alt kan løses, hvilket blandt andet kommer til udtryk i løngruppen, som Annette har ansvaret for. Her er det ofte Annette, kollegaerne tyer til, når en spidsfindighed melder sig i forbindelse med løn til ansatte.

Mette Berntsen. Foto: Gert Laursen

Mette Berntsen kan den 1. august 2020 fejre 35 års jubilæum som revisorassistent i Landbo Limfjord.

Kendetegnet for Mette er den meget ligefremme tale til kunder og kollegaer, man er sjældent i tvivl om, hvad hun mener. Dette er medvirkende til, at hun er værdsat af kunder og kollegaer.

Tingene skal gøres ordentligt, og det er uanset, om opgaven er bogføring eller regnskabsudarbejdelse. Er der brug for en ekstra indsats, så er Mette også altid klar til at hjælpe til.

Aase Svendsen. Foto: Gert Laursen

Aase Svendsen kan den 1. august 2020 fejre 40 års jubilæum som revisorassistent i Landbo Limfjord.

Aase startede i 1980 sit virke i daværende Salling Landboforenings økonomiafdeling og har arbejdet her uafbrudt siden da, selvom navnet i dag er skiftet til Landbo Limfjord.

Aases primære arbejdsopgaver er bogføring, moms, udarbejdelse af regnskaber med mere. Dette sker for en fast gruppe af kunder, der alle nyder godt af en imødekommende, effektiv og venlig betjening. Aase er særdeles afholdt hos kunderne og kollegaer.

/MAPMA

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Statens planer om nye veje og jernbaner fanger tusindvis af borgere i usikkerhed: Helle har ventet på en afklaring i otte år

Sport

Se videoen: Alle EM-hold sender hilsen til Christian Eriksen

Annonce