Nye autoophuggere rykker ind i Bjerregrav

Kjeld Møller (til højre) fra Østrup Autoophug og Genvindingsindustri åbner afdeling, hvor Bjerregrav Autoophug indtil for nylig havde til huse. Danni Thyrrestrup bliver ny værkfører. Foto: Dorte Søgård.

Nye autoophuggere rykker ind i Bjerregrav

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et nyt firma er rykket ind i lokalerne, hvor Bjerregrav Autoophug tidligere havde til huse

Selvom der lige nu virker stille i bygningerne, hvor Bjerregrav Autoophug indtil for nylig havde til huse, så foregår der for tiden en masse aktiviteter bag facaden.

Den tidligere ejer Rene Jensen har nemlig solgt bygningerne til en ny ejer, og det betyder, at Østrup Autoophug og Genvindingsindustri er rykket ind på adressen.

»Vi blev enige om at købe stedet uden varelager, så nu er vi i gang med at fylde lidt ind,« siger Kjeld Møller fra Østrup Autoophug og Genvindingsindustri, der har hjemme i Østrup nær Aars.

»Pluk selv-plads«

Planen er nemlig blandt andet at starte med en såkaldt »pluk selv-plads«. Det indebærer at folk på jagt efter bestemte reservedele selv kan gå på opdagelse blandt bilerne og finde og afmontere de reservedele, de søger.

Det bliver dog kun en del af forretningen på Gl. Aalborgvej 53 A, for det er svært at lave en god forretning ud af brugte reservedele nu om stunder - blandt andet på grund af mange nye, billige biler på markedet og en generelt lav pris på nye reservedele.

Således vil der også blive drevet genvinding og produkthandel fra stedet, hvor jern og metal købes til skrot, og muligvis på samme måde med plastaffald, fortæller Kjeld Møller, der i øvrigt fortsat vil køre forretningen i Østrup.

Derudover står firmaet for eksport af reservedele og hele biler til forskellige lande i Afrika, Polen og også Tyskland, og ønsket er at øge den del af forretningen.

Masser af plads

»Vi regner med at være på plads i midten af næste måned,« siger Kjeld Møller, der glæder sig over de nye omgivelser, der tæller den 5,5 hektar store grund med diverse lagerhaller og værksted.

»Vi har slet ikke den kapacitet i Østrup, som vi har fået tilføjet her. Her har vi fået rigtig meget plads - og det manglede vi,« siger Kjeld Møller, der til daglig bor i Østrup men oprindelig stammer fra Klejtrup. Fast mand og værkfører i Bjerregrav-afdelingen bliver fremover Danni Thyrrestrup, og han glæder sig til at komme i gang. Et stort arbejde venter forude.

Blandt andet skal varelageret registreres, så eventuelle kunder kan danne sig et overblik over, hvad der er at komme efter og så skal tingene placeres rigtigt på den store grund, så der er den rette logistik fra start.

»Der er masser af nye udfordringer, og opstarten er en proces. Vi håber, at være klar indenfor halvanden måned. Her er plads til at udfolde nogle af de idéer, vi ikke havde plads til i Østrup, og pluk selv-pladsen er en af de idéer,« fortæller Danni Thyrrestrup.

Nye autoophuggere rykker ind i Bjerregrav

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce