Annonce
112

28-årig kvinde taget i narkokørsel fire gange: Nu faldt dommen

Siden december sidste år har politiets narkometer hele fire gange givet udslag for både kokain og amfetamin i blodet hos den 28-årige bilist. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær.
Inden for det seneste år er en 28-årig kvinde fra Viborg-egnen blevet taget fire gange i narkokørsel. Nu har hun fået sig en dom på 50 dages ubetinget fængsel.
Annonce

Klejtrup/Møldrup: Fire gange skulle en ung kvinde fra Viborgs nordlige opland tages i at køre narkokørsel, før hammeren faldt. Nu har hun fået sig en dom og 50 dages ubetinget fængsel.

Ikke nok med at hun blev taget fire gange i narkokørsel, var hun i øvrigt også i forvejen frakendt kørekortet ved alle fire lejligheder.

Den 28-årige kvinde, som i øjeblikket ikke har nogen fast adresse, blev første gang taget på Skivevej nordøst for Klejtrup. Her kørte hun natten til 14. december sidste år, mens hun var påvirket af både amfetamin og kokain. Her fandt politiet hende i besiddelse af knap to gram kokain.

Omtrent to måneder senere - i midten af februar i år - blev hun igen standset. Denne gang var det på Herredsvejen, som strækker sig fra Klejtrup over Bjerregrav og Skringstrup til Skals. På denne køretur var kvinden påvirket af amfetamin, og hun kørte i øvrigt i en bil, som hun havde stjålet.

Annonce

Stor bøde

Natten til den 27. juni blev hun igen stoppet - denne gang i Søndergade i Møldrup. Nok en gang var hun høj på amfetamin, og denne gang havde hun tilmed en smule af stoffet med sig i bilen. I øvrigt havde hun også en peberspray på sig.

Sidst, men ikke mindst, stoppede politiet hende på Sognevej nord for Vammen om aftenen den 3. oktober. Her blev der igen fundet amfetaminen i kvindens blod. Da den 28-årige for nylig blev fremstillet i retten, erkendte hun sig skyldig i hele molevitten.

Ud over straffen på 50 dages ubetinget fængsel skal kvinden betale en bøde på 48.000 kroner. Desuden blev hun frakendt retten til at køre bil i syv år frem.

Kvinden modtog dommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Viborg HK

Kontinuitet på trænerbænken - Viborg HK forlænger med cheftræneren frem til 2024

Annonce